Astro

PRED NEKIMA JE LJUBAV, DRUGI ĆE VIŠE BITI ZA BRZINSKO ZADOVOLJSTVO I FLERT: Šta vas u ljubavi čeka ovog leta?

S dolaskom novog godišnjeg doba svi ćemo želeti više ljubavi. Sa stanovišta astrologije, ovo leto će nas naterati da prigrlimo svoje iskrene želje i zakoračimo izvan zone komfora. Evo šta na polju ljubavi očekuje sve astrološke znake.

22.06.2021. - 20:00h
Ljubavni horoskop
Ljubavni horoskopfoto: Billion Photos/Shutterstock

OVAN
Iako to nije tipično za njegovu burnu narav, ovan ovog leta u svom ljubavnom životu želi ipak nešto više od strasti. Istovremeno on želi više uzbuđenja, pustolovine, ozbiljnih odnosa,ali ne želi da ostane bez svoje slobode.

Mlad mesec koji će se pojaviti 9. jula ovnove će podstaći da se preispitaju. Jednom kada sebi razjasne šta tačno žele, lakše će prepoznati i udvarače kojih će biti na pretek između 13. jula i 8. avgusta.

BIK
Bikovi ovog leta žele nešto više od ljubavi – pravo partnerstvo s osobom s kojom će se povezati na svim poljima, dublje nego što su ikad mislili da je moguće. Oni uvek žele dašak romantike u svom životu; tu se ne radi samo o prolaznim avanturama.

S obzirom na to da su prijateljstvo i uzajamno poštovanje temelj njihove veze, biće im lako da se predaju ili da se ponovno obavežu. 13. jula, kada će se Venera i Mars sjediniti u lavu. Ostatak leta će biti lagan, bez velikih turbulencija.

BLIZANCI
Kraj retrogradnog Merkura 22. juna otvoriće vrata novim vezama. Blizanci su žedni uzbuđenja i žele da upoznaju zanimljive ljude. Sada su spremni da se usresrede na ono što istinski žele u vezi. Imali su posla s ljudima koji im nisu iskazivali poštovanje, ali leto pred njima je obećavajuće, daleko od loših dana koji su ih pratili u proteklom periodu.

Kako su po prirodi pravi društveni leptiri, teško da će ih iko sprečiti u istraživanju i povezivanju s ljudima.

RAK
Za rakove je ovo leto u znaku ljubavi, ipak u njihovoj okolini postoje i oni ljudi koji samo žele da ih iskoriste. Rakovi i sami treba da prestanu da manipulišu ljudima kako bi dobili ono što žele.

Rakovi bi već ove nedelje, tokom punog Meseca u jarcu, mogli da osećaju snažnu potrebu da kontrolišu svoju vezu, a moguće je da će ih to zadesiti ali sa druge strane. Ipak, rak je poznat i kao veoma predan i romantičan, pa jednom kada se zaljube spremni su na sve da bi usrećili svoju drugu polovinu.

Ljubavni horoskop
Ljubavni horoskopfoto: Billion Photos/Shutterstock

LAV
S početkom leta lavovi će čuvati svoje srce, a tek oko 13. jula, kada se Venera i Mars uravnoteže, oni će upoznati nove ljude. Lavovi trenutno prolaze kroz velike promene, a menja se i tip osobe za koju su mislili da je za njih stvorena.

Ove godine lavovi sijaju više nego ikad. Iako je leto obično njihovo vreme, čini se da je ove godine nešto posebno u vazduhu. Lavovi traže nekoga ko će da ih leči, nekoga kome mogu da veruju, i s kim mogu biti ranjivi.

DEVICA
Prijatelji devica ovog leta će imati puno toga da kažu u njihovim ljubavnim odnosima, posebno oko 23. juna tokom suprotstavljanja Venere i Plutona, 24. juna tokom punog Meseca u jarcu, 9. jula kada će mesec biti u raku.

Devicama su jednako važni i prijatelji i njihovi partnerski odnosi, pa kada ne dođe do jedinstva između te dve strane, to im vrlo teško pada. Međutim, ovog leta više nego ikada treba paziti i dobro izmeriti obe stane.

VAGA
Šarm Vaga će vrhunac doživeti 27. jula, a tada će poželjeti da koketiraju s mnogim ljudima. Njene opcije treba da budu otvorene pre nego što se dogovore s prvom osobom s kojom odluče da budu.

Vage će primetiti da u moru ima mnogo riba i da mogi da biraju. Ako su same, Vage mogu da očekuju promene oko 13 jula, kada su Venera i Mars u strasnom sukobu, 21. jula kada se Venera premešta u device i od 16. avgusta kada će doći vreme da se i one prepuste.

ŠKORPIJA
Škorpije ovog leta nisu u lovu, ali se zato spremni da na društvenim mrežama pokažu svoje umeće zavođenja. Nakon 19. avgusta, veza, koja je nastala proteklih nedelja će postati mnogo više od prolećno-letnje romanse zbog retrogradnog Urana koji će škorpije naterato na to da reše bilo kakve nedoumice u odnosu.

Ovog leta  Škorpije su spremne da više nego ikad rade na sebi, da prepoznaju svoje greške i da se istinski bore za odnos koji gledaju očima ljubavi, piše Zadovoljna.hr

Ljubavni horoskop
Ljubavni horoskopfoto: Billion Photos/Shutterstock

STRELAC
Po završetku retrogradnog Merkura 22. juna, Strelci će osećati veliko emocionalno olakšanje, a još dublju smirenost 7.jula kada će Merkur da napusti svoju postretrogradnu senku.

Tada nestaju svi problemi u vezi, kao i svi naporni bivši koji su „isplivali na površinu“ tokom proteklih nekoliko meseci. Naime, protekla godina je za brojne Strelce bila izrazito teška u ljubavnom smislu.

JARAC
Jarčevi koji su se trudili da pronađu ljubav će ovog leta uživati u plodovima svojih napora. Ipak, biće momenata kada će veza doći i do iskušenja, naročito 23. i 24. juna, kada su Venera i Pluton suprotstavljeni.

Osim toga, Jarčevi su poznati kao najtvrdoglaviji znakovi zodijaka, što ih vrlo često košta propalih veza. Ne žele da popustite, čak i kada to ide na njihovu štetu.

VODOLIJA
Vodolije su u proteklom periodu previše kompromitovali svoj odnos, a sada mogu imati osećaj kao da im voljena ili draga osoba ne uzvraća jednakom merom.

Veza Venere i Marsa od 13. jula u ponosnom Lavu dovodi do saznanja da je previše davao, a premalo dobijao. Ipak, ovo leto je vreme za rashlađivanje uzavrelih osećanja, što će biti izraženo naročito nakon 23. jula.

RIBE
Ako ste riba i imate osećaj kao da novo poglavlje vašeg ljubavnog života samo što nije počelo, u pravu ste. To je trenutak koji ste čekali. Zavese se podižu, a vi stupate na scenu. Od svih horoskopskih znakova, ribe su jedan od najsrećnijih ovog leta. Bez obzira na to da li želite da pronađete srodnu dušu, zaljubite se ili samo koketirate, zvezde su na vašoj strani.

Veza Venere i Marsa 13. jula će motivisati ribe da sa svojim simpatijama ili osobom s kojom su već duže u nekom odnosu iskreno razgovaraju o svojim osećanjima i onome što žele.