Astro

Neobične činjenice o horoskopskim znakovima: Ko je najlepši, a ko najbolji radnik?

Svaki horoskopski znak ima neke izražene osobine. Pojedini se karakterišu kao izuzetno lepi, dok drugi nose epitet veoma uspešnih kada je posao u pitanju. Otkrivamo vam neke činjenice o znakovima zodijaka koje do sada niste znali. 

23.06.2021. - 20:00h
Horoskopski znakovi
Horoskopski znakovifoto: Dzhulbee/Shutterstock

Ovan

Ovnovi se ne mogu pohvaliti naročitim uspehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći šta o njima misle, čak i po cenu da sa njima u potpunosti prekinu odnos.

Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu partnerova ravnodušnost, predvidivost ponašanja, i nedostatak strasti. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi mogu doživeti poput hladnog tuša.

Bik

Bikovi zauzimaju visoko mesto na lestvici omiljenih šefova. Veoma cene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike. Najbolji su domaćini čak i na radnom mestu.

Čim kročite u njihovu kancelariju, poslužiće vas kafom, tokom poslovnog razgovora nude skupo piće ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji. Najradije dolaze na posao pre početka radnog vremena da u tišini popiju kafu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog tome je jasan, ne podnose paniku i nervozu, i kad ih neko požuruje ili prekida u radu, piše Radiosarajevo.ba

Blizanci

Blizanci su majstori u komunikaciji, pa će brže od drugih znakova da počnu da se sporazumevaju na jeziku zemlje u kojoj su se našli. Često tečno govore nekoliko jezika, a smatraju se i odličnim prevodiocima. Na psihološkim testovima humora Blizanci postižu izvrsne rezultate.

Istraživanja pokazuju da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim godinama zadržavaju mladalački izgled i stil odevanja, ili nose smele tonove i modne detalje koji su u trendu. Spadaju među najredovnije pacijente u ordinacijama psihologa i psihijatara specijaliziranih za lečenje fobija izazvanih vatrom, visinom, ili zatvorenim prostorima.

Rak

Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savetnike, iako sebi ne znaju da pomognu. Vanredna intuicija i urođeni oprez razlog su zbog kog daju mudre i praktične savete.

S druge strane, ako im u ljubavnom životu krene loše, oni će češće nego pripadnici drugih znakova krenuti stranputicom i odati se piću, lutanjima, i preteranim telesnim užicima. Rakovi se ne snalaze najbolje u ulozi nadređenih. Teško uspostavljaju autoritet, a kao nedostatak im pripisuju preveliku popustljivost. Oni su štedljivi.