Astro

NEDELJNI HOROSKOP OD 21 - 27. juna: Ovnovi bez griže savesti; Bikovi gladni ljubavi i pažnje; Vagama nove šanse kucaju na vrata

Šta vam zvezde prognoziraju za predstojeću nedelju?

20.06.2021. - 15:15h
astrologija
astrologijafoto: Depositphotos/agsandrew

OVAN

Hrana

Neki put se treba prepustiti i uživati u svim životnim zadovoljstvima, pa i u dobrom zalogaju. Prema tome, nemojte da vas grize baš puno savest ukoliko u ovoj nedelji preterate, naročito kada su slatkiši u pitanju.

Ljubav

Saturn, veliki kočničar od ove nedelje počinje da vam stvara više težine, da nabacuje na vas više odgovornosti, da postavlja prepreke koje biste trebali da pobedite i prevaziđete. Vi ste sada borac za zajedničke želje i snove, gurate vezu napred i dajete vetar u leđa partneru koji je u ovom periodu prilično njanjav i traži više pažnje i podrške. Drugi deo sedmice može biti pomalo naporan za vaše živce. Slobodni Ovnovi – interesantna sedmica i za emocije i za strast. I dalje imamo miks „staro – novo“ – koliko god vi želeli novitete, prošlost ume da bude prilično ubedljiva i teško ju je izbeći.

Posao

Merkur u vašem polju komunikacije, dogovora kreće direktnim hodom početkom nedelje što će jednim delom ubrzati situacije koje su vam od važnosti, a pokrenuće se i razrešenje papiroloških pitanja. No, malo je verovatno da će vam ova sedmica biti lagana i pored ovih pozitivnijih okolnosti i vaše borbene energije. Odnos sa nadređenima može biti zategnut a sigurno je da će isti biti skloni da na vas navale popriličnu količinu zahtevnih zadataka. No, borite se za svoju budućnost i ne padajte na preprekama.

Novac

Pomalo haotično stanje. Čini vam se da nemate nikakvu kontrolu nad troškovima.

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost. Stariji – problemi sa kičmom, želucem, pritiskom.

BIK

Hrana

Nije vama lako da se tokom ovog perioda izborite niti sa svojim strastima I željama, a kamoli sa apetitom koji se otvorio do maksimuma. Gladni ste ljubavi, pažnje, uživanja, dobrog zalogaja….a I oči su vam “gladne” – sigurno je da ćete pretovariti I svoj tanjir, ali I svoj stomak….

Ljubav

Period koji je super za strast između partnera i vas. Doduše, neće biti iznenađenje ukoliko pre te strasti bude nervoze, napetosti, natezanja po nekim pitanjima, pa čak i po malo ljubomore, čisto da dodatno začini stvari. Takođe, voljeno biće će biti okupirano poslovnom tematikom pa možda nećete moći da provodite baš onoliko vremena zajedno koliko biste voleli. Ako ništa drugo – to vreme koje imate, iskoristite za uživanje. Slobodni Bikovi – prilično ste sentimentalni u ovoj nedelji i vrlo osetljivi na sve što se vezuje za prošlost. Ako se pojavi neko nov – proradiće prilično jaka hemija između vas.

Posao

Saturn u vašem polju karijere je u prilično zahtevnim aspektima tokom ove sedmice, što će najpre otežavati iole opušteniju komunikaciju sa nadređenima, ali će vam doneti i naporne saradnike koji vam crpe energiju. Iako ćete se dobro boriti sa pritiskom na vas, ipak će ovo biti umarajućih nedelju dana. Pogotovo drugi deo nedelje kada će se od vas očekivati da budete na šest strana odjednom. No, čak i ovako komplikovana sedmica donosi pojedinim Bikovima vrlo zanimljive poslovne ponude.

Novac

Kašnjenje priliva koje očekujete.

Zdravlje

Stomačni problemi. Damama eventualno manje komplikacije sa hormonima.

BLIZANCI

Hrana

Još par dana ćete dati sebi na volju I pomalo se opustiti po pitanju ishrane, a onda se vraćate u svoj normalni « režim ». Slede vam dani ispunjeni aktivnostima – biće vam potrebno više kalorija, ali ćete ih brzinski i trošiti…

Ljubav

Svega ima u ovoj sedmici – i lepih i podsticajnih dešavanja sa partnerom, i bolje komunikacije i više strasti....ima povremeno i malo nervoze, ali ne u tolikoj meri da bi mogla da iole ugrozi vaš odnos. Prosto rečeno – na trenutak se situacija uzburka, ali se jako brzo smiri i okrene u pozitivnom pravcu. Prijaće vam oboma da provodite što više vremena u aktivnostima – kraćim putovanjima, šetnjama, kupovinama, izlascima sa ili bez prijatelja....Slobodni Blizanci – u periodu ste kada ste možda i spremni da pustite prošlost, ali nisam sigurna da je ona spremna da pusti vas. Takođe – neko vam se vrlo uporno udvara.

Posao

Merkur u vašem znaku kreće direktnim hodom početkom nedelje. Mnogo ste toga vi sredili u proteklom periodu, napravili ste prilično dobar temelj i za nova poslovna dešavanja i od ove sedmice kreće se polako u realizaciju. Biće tu još prepreka i kočnica – najpre kroz one situacije i dogovore koje ćete morati da korigujete jer shvatate da ste napravili po koji propust – ali definitivno je pred vama neuporedivo lakše vreme. Stiže vam nova poslovna ponuda ili predlog za kraće putovanje.

Novac

Iako će prilivi biti pojačani, u stopu ih prate i troškovi što će vam izazivati nesigurnost.

Zdravlje

Sklonost povredama. Pojačana nervoza. Budite oprezni u saobraćaju.