Astro

Pred Rakovima je napet petak, Lavove očekuje flert!

Mnogi se raduju petku, kao poslednjem radnom danu u nedelji. Zvezde su danas nekima pripremile prijatna iznenađenja, a drugi će jedva čekati da se ovaj dan završi. 

18.06.2021. - 06:30h
Flert
Flertfoto: sakkmesterke/Shutterstock

OVAN

Ovaj dan donosi sporije odvijanje situacija koje su vam bitne. Non stop ćete imati osećaj da vas koče, ometaju, postavljaju prepreke. Trebaće više truda da biste neka pitanja rešili. U emotivnom delu – blaga neuravnoteženost sa voljenom osobom.

BIK

Spremni ste na svaku vrstu dogovora ili kompromisa kada je poslovni segment u pitanju. Takođe, imate odlične ideje I kreativna rešenja koja biste trebali da podelite sa zainteresovanima. Emotivni partner vam danas priređuje neko lepo iznenađenje.

BLIZANCI

Polako izlazite iz problematičnih situacija u poslovnom segmentu. Dolazite u kontakt sa nervoznim ljudima, ali vi nemojte reagovati, ne “natežite se” sa nedokazanim I tvrdoglavim osobama. Voljenu osobu danas možete pozitivno iznenaditi svojim postupcima.

RAK

Odmah od jutarnjih sati moraćete da napravite izmene u rasporedu i svojim planovima. Neočekivani događaji vas guraju na drugu stranu. Pomalo napet, ali podsticajan dan je pred vama. U emotivnom segmentu – slaganje sa voljenom osobom.