Četvrtak je dan za uživanje: Bikovi su spremni da pokažu ljubav, pred Rakovima je uspešan dan na poslu!

Zvezde nam svakog dana spremaju neka nova iznenađenja. Ovog četvrtka one imaju pozitivan uticaj na ovna, raka i stelca, a šta je sa ostalim znakovima pogledajte u današnjem dnevnom horoskopu.

Srećna žena, foto: Yuliya Yafimik/Shutterstock
Srećna žena, foto: Yuliya Yafimik/Shutterstock
.

OVAN

Priveli ste kraju veću obavezu ili projekat. U dobrom ste raspoloženju, ali će vam ovaj dan ipak dešavanjima oduzeti veću količinu energije. Najbolje je da popodne iskoristite da uživate u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

BIK

I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a i osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv, pa će na poslu vladati fina atmosfera. Danas je pravi trenutak da pokažete ljubav partneru, ali I da kažete neke stvari koje ste prećutkivali.

BLIZANCI

Lakše izlazite na kraj sa obavezama, ali i sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namešta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi svojom inicijativom.

RAK

Danas ćete biti uspešni u završavanju obaveza. Potrudite se da se bacite na sve što vam je u prethodnim danima predstavljalo problem. Dobra komunikacija, sklad I zajedništvo vladaće u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom, makar prošetajte.

Srećna žena, foto: Yuliya Yafimik/Shutterstock
Srećna žena, foto: Yuliya Yafimik/Shutterstock
.

LAV

Ovog dana imate ogromne mogućnosti da napravite velike promene u poslovnom segmentu. Imajte inicijativu, pokrenite ono što vam je važno. U emotivnom segmentu – primećeni ste i lako privlačite pažnju suprotnog pola.

DEVICA

Ovog dana biste mogli da se okrenete lakšim obavezama, jer kod vas ne postoji potpuna fokusiranost I koncentracija. Pažnja vam je rasuta na više strana. Stoji vam mogućnost za tajni susret sa osobom preko poslovnog segmenta.

VAGA

Bićete puni energije, koja će vam itekako biti potrebna, jer će se vaša pažnja i posvećenost tražiti na više strana. Odličan kontakt sa suprotnim polom, dan dobar i za izlaske I za flertovanje. Sve u svemu – provedite se dobro!

ŠKORPIJA

U potpunosti ste svoju pažnju usmerili na poslovni segment. Imate dobru komunikaciju i saradnju sa onima sa kojima dolazite u kontakt i možete sve obaviti u dogovorenim rokovima. Osoba koja vas odavno interesuje danas će vam pokloniti više pažnje.

Srećna žena, foto: Yuliya Yafimik/Shutterstock
Srećna žena, foto: Yuliya Yafimik/Shutterstock
.

STRELAC

Uspevate da obavite dosta od onoga što ste isplanirali, a što vam je prioritetno. Danas se okrenite I završavanju ličnih ili porodičnih obaveza. Sa emotivnim partnerom možete ostvariti kvalitetnu komunikaciju. Slobodnima mogućnost flertovanja.

JARAC

Dan je savršen da privedete kraju dogovore ili da pribavite dokumentaciju ili dozvole koje su vam potrebne. Doduše, biće vam potrebna jača koncentracija i fokusiranost na posao. Vrlo vam je interesantna komunikacija sa jednom osobom.

VODOLIJA

Sve ono što u prethodnim danima niste mogli ili niste uspevali da završite, sada je otvoreno da privedete kraju. Vi ste u odličnom raspoloženju i sve će vam lako ići od ruke. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, I možete napraviti I neki konkretniji potez.

RIBE

Kod vas je aktuelno promenljivo raspoloženje. I u poslu i u emotivnom segmentu varirate, imate velike uspone i padove i drugima će biti teško da funkcionišu sa vama. Ako vam zatreba savet ili pomoć po nekom pitanju, obratite se prijateljici koja je spremna da vas sasluša.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/