Astro

Kako su vam zvezde danas naklonjene: Ovnovi nemaju dovoljno energije, Jarčevi će izgladiti odnos sa voljenom osobom!

Ova sreda će za pojedine horoskopske znake biti sjajna prilika da završe ranije započete poslove, dok će drugi ući u svađu sa emotivnim pratnerom.  Kakav dan je pred vama pročitajte u današnjoj astrološkoj prognozi. 

16.06.2021. - 06:30h
Zabrinuta žena
Zabrinuta ženafoto: Dean Drobot/Shutterstock

OVAN

Energija ovog dana vam baš i ne prija, osećate se statično i verovatno ćete sa mukom završavati redovne obaveze. Ipak, atmosfera na poslu je korektna, pa će vam donekle biti lakše. Emotivni partner od vas očekuje više pažnje tokom ovog dana.

BIK

Orni za posao baš i niste, ali za šalu i veselu komunikaciju sa kolegama – jeste. Uz dobro raspoloženje, brže će vam proći ovaj dan. Korektan odnos sa voljenom osobom, moguće je da ćete popodne odvojiti ili za neki izlazak ili posvetiti više vremena jedno drugom.

BLIZANCI

Danas ste rešili da se bavite važnim obavezama, kad vidite da niko od kolega nije raspoložen naročito za posao. Bolje se pridružite opuštajućoj atmosferi i ostavite ovo za sutra. Odnos sa voljenom osobom je dobar trenutno, ne kvarite ga primedbama.

RAK

I sami ste svesni da je teško da ostvarite sve ono što ste isplanirali za ovaj dan, ali ako ništa drugo – makar ćete se potruditi, pa koliko završite – završite. Neka povređenost kada je emotivni segment u pitanju, moguće je da ste očekivali da vam partner posveti više pažnje.