Astro

Ponedeljak: Bikovi započinju dan sa velikim očekivanjima, Blizanci su naelektrisani, Rakovi dobijaju neočekivanu pomoć

Tek smo na početku nove nedelje, a neki kreću u novi dan u petoj brzini. Kakav je ovaj dan gledano iz astro ugla, saznajte u nastavku.

14.06.2021. - 06:30h
žena
ženafoto: Depositphotos/Y-Boychenko

OVAN

U novu radnu sedmicu ne ulazite u posebnom raspoloženju za posao I jedva ćete u prepodnevnim satima naterati sebe da se pomerite sa mesta. Ostatak dana donosi vam povećanu emotivnost, potrebu za uživanjem I želju da se više približite osobi koju volite.

BIK

Možda previše očekujete od jednog kontakta ili ćete dati svoje poverenje nekom ko će vas ostaviti da se snalazite sami. Ako sednete I dobro razmislite, naći ćete rešenje iz situacija koje vas opterećuju. Znate kako da od voljene osobe dobijete ono što želite.

BLIZANCI

Tokom ovog dana zaista je potrebno obratiti dosta pažnje na sve ono što je vezano za saradničke odnose I komunikaciju sa poslovnim partnerima. Nervoza. Emotivno – mogućnost jače komunikacije sa osobom preko poslovnog segmenta.

RAK

Neophodno je da u toku prepodneva pronađete rešenje za problem koji vas dosta opterećuje. Iako uz teškoće ovo je rešivo, a pomoć možete dobiti I od nekog od kolega. Danas ste posebno emotivni, pa ćete u kontaktu sa voljenom osobom biti “mekši” nego inače.