Astro

Nedeljni astro: Ovnovi pucaju od energije, Vodolije ponovo dobijaju zaboravljene poslovne ponude, Strelčeve hoće pare...

Nova sedmica je pred nama. Kakva je vaša situacija na astrološkom polju, saznajte.

13.06.2021. - 13:01h
Živo, živo
Živo, živofoto: fizkes/Shutterstock

OVAN

Hrana

Ma ko će još razmišljati o hrani kada je ova sedmica za neke Ovnove puna provoda, druženja, zabavnih momenata a za one druge – puna jurnjave, trčanja i završavanja stvari u poslednjem trenutku? No, pošto ne možete živeti od vazduha, ipak se povremeno setite da čalabrcnete po koji zalogajčić…

Ljubav

Vi ste sada Mars u znaku Lava – vatrena energija vas nosi i imate više nego dovoljno volje i želje za sve. Partnerovu podršku imate, ali ste vi inicijator, vođa i organizator. Period je odličan za zajedničke planove, pogotovo ako se oni vezuju za putovanja ili za sređivanje doma, pripremu za zajednički život. Povremeno će se između vas provući po koji momenat nervoze, ali će brzo otići u zaborav. Slobodni Ovnovi – znak Lava je vaše polje ljubavi i zabave i sigurno je da ćete i sada i u narednom periodu biti baš aktivni po ovim pitanjima. Dobro raspoloženje, bilo da su aktuelne nove ili stare ljubavne priče....

Posao

Još uvek ćete imati neka kašnjenja i odlaganja, još uvek ćete morati mnogo situacija da ponavljate ili da uspete tek iz drugog pokušaja, još uvek ćete se saplitati u dogovorima i po administrativnim pitanjima....ali ćete sve to od ove nedelje hendlovati na neuporedivo drugačiji način. Situacije vas više neće lomiti, već ćete vi lomiti njih – i naravno – uspevati u svojim zamislima. Ponovo ste dobili motiv, volju i želju da se dokazujete. Ipak, to ne znači da jurite i žurite – preispitajte svaku svoju odluku.

Novac

I pored pojačanih troškova, finansijska situacija je korektna.

Zdravlje

Energetski se oporavljate, zdravstvena situacija ide na bolje.

BIK

Hrana

Ljubav prema dobrom zalogaju je nešto što je standardno kod vas. No, ove nedelje ćete imati i jaku potrebu da svojim ukućanima ugodite, da im spremate jela koja najviše vole I u kojima uživaju. Vi lično nešto više pažnje obratite na hidrataciju.

Ljubav

Oni parovi koji su usklađeni imaju pred sobom jednu živahniju i aktivniju nedelju, sa više dešavanja i pokreta, ali i više emocija i strasti. Provodite što više vremena u zabavnim aktivnostima – bilo kog tipa... Ulazak Marsa u vaše polje doma najbolje je izgurati kroz to da vas ne drži mesto ili kroz sređivanje i ulepšavanje zajedničkog kutka. Oni parovi kojima zajedništvo baš i ne ide u poslednje vreme ulaze u „crvenu zonu“ koja će potrajati narednih mesec dana. Slobodni Bikovi – aktivniji ste, krećete se više i imate prilike za lepe nove kontakte. Naravno, paralelno sa njima – i prošlost tu i tamo pomalja glavu.

Posao

Uglavnom korektna radna nedelja i pored nekih sitnih „bagova“ koji se vezuju za komunikaciju, dogovore, tehniku i dokumentaciju. No, ovo su prolazne i lako rešive situacije. Vi ste prikazani taman kako treba – umete da se organizujete, da rasporedite obaveze, imate strpljenje kada je ono potrebno a umete i da „pogurate“ situacije u pravom trenutku. Moćnost novog, isplativog dogovora ili saradnje. Bićete prilično aktivni, a nekima od vas otvoren je i kraći poslovni put ili seminar, obuka.

Novac

Nešto pojačani troškovi, ali je ipak finansijsko stanje korektno.

Zdravlje

Može biti sitnijih problema sa stomačnim delom.

BLIZANCI

Hrana

Uživanje u porodičnim okupljanjima, u druženjima sa prijateljima uz dobar zalogaj (a može i uz neko fino pićence) obeležiće Blizancima ovu sedmicu. Dakle, dani za hedonizam. Opustite se i dajte malo sebi na volju..

Ljubav

Da je sve savršeno – i nije, ali da je dobro – e to svakako jeste. Emocija ima, komunikacija je malo živnula i pokrenula se, počela su i neka zajednička dešavanja i akcije, stvari lepo dolaze na svoje mesto u vašoj emotivnoj priči. Ono na šta bi još valjalo obratiti pažnju jeste vaša zauzetost – ne dozvolite da vam poslovne i lične obaveze pojedu ogroman deo vremena i da za partnera ostanu samo mrvičice....Slobodni Blizanci – prošlost – tu je! Noviteti – tu su! A sad vi na konto svojih želja i mogućnosti sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti svoju punu pažnju.

Posao

Posao vam zaista oduzima veliki deo energije i vremena. Treba rešiti probleme, savladati nejasnoće, reći prave reči na pravom mestu u pravo vreme. Treba se izboriti sa papirologijom i sa obavezama. Treba i sebe proveriti više puta na dan jer lako se u žurbi zaboravi, pogreši, propusti. No, sve su ovo sitne stavke koje vas na trenutak uznemire, ali koje relativno brzo i vrlo uspešno završavate. Otvara vam se period važan za pregovore, za sklapanje novih poslova ali i za veći broj kraćih poslovnih putovanja.

Novac

Situacija je u ovom segmentu solidna i baš iz tog razloga – ne opuštajte se kad je troškarenje u pitanju.

Zdravlje

Energetske oscilacije, lako se umarate. Više opreza u saobraćaju.

RAK

Hrana

Potreba za uživanjem u hrani, period kada je svaki zalogaj sladak, i kada se posebno uživa baš u slatkišima. Malo vam varenje može praviti problem, pa nemojte preterivati ni u čemu. Više biljnih vlakana poboljšaće vam probavu.

Ljubav

Nedelja u kojoj treba uživati sa partnerom, kada sve ono što eventualno tišti i muči treba gurnuti u stranu i prepustiti se ljubavi. U životu nesavršenih trenutaka ima bezbroj, onih savršenih je malo – e ovih potonjih će sada biti za vas i za osobu koju volite. Ne gledajte očima sumnje i nezadovoljstva, gledajte očima ljubavi, brige i pažnje – i uživaćete u ovim danima. Slobodni Rakovi – nebo vam priprema iznenađenje. I to lepo. Da li je prošlost, da li je novo – ma zar je to zaista važno? Ono što je bitno jeste da ćete osetiti one talase emocija, privlačenja, strasti za kojima već toliko dugo čeznete.

Posao

Imate podršku osoba koje vas guraju, podižu, usmeravaju, ne daju da klonete kad vas obuzmu nesigurnosti i strahovi. Svaki predlog, ideju ili savet čujte – ali uvek uradite stvari na svoj način. Venera je u vašem znaku i u svaki posao je potrebno da unesete deo svoje duše, svoj pečat – samo na taj način će sve krenuti da se razvija onim tempom koji priželjkujete. Rakovi razvijaju sopstvene ideje, šire posao, šire saradnje a i sve ono što se vezuje za inostranstvo počinje da funkcioniše bolje nego ranije.

Novac

Velika borba za poboljšanje zarada je počela. I pored teškog perioda – daće svoje plodove uskoro.

Zdravlje

Problemčići sa spavanjem – ili se borite sa nesanicom, ili idete u drugu krajnost pa spavate više nego inače.