Astro

Device nedelju provode s prijateljima, Lavove i dalje “puca” romantika, Ovnovi ne znaju gde da krenu, svi ih traže

Nedelja je. Kakva će biti vaša astrološka priča tokom današnjeg dana s obziorm da je prste umešao i tranzitni Mesec, pogledajte.

13.06.2021. - 06:30h
Romantika
Romantikafoto: Harbucks/Shutterstock

OVAN

Tranzitni Mesec u polju doma i porodice govori o tome da ćete se najbolje osećati kod kuće, ili da će makar ukućani pokušavati da vas zadrže i malo „imaju“ za sebe. Možda biste vi radije na neku drugu stranu, ali dajte onima koji vas vole malo svog prisustva.

BIK

Tranzitni Mesec u polju komunikacije i dogovora pokazuje da je odličan dan da budete u pokretu, da budete aktivni i u kontaktu sa drugima. Iskoristite ovaj dan da biste se susreli sa osobama koje su vam bitne i uživali u njihovom društvu.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec u polju ličnih vrednosti doneće vam potrebu da budete u jačem kontaktu sa osobama koje su vam bitne, bilo da su to ukućani, prijatelji ili emotivni partner. Potrudite se da ispravite neke greške iz prethodnih dana….

RAK

Tranzitni Mesec u vašem znaku donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvesno vreme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto sprečiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova.