Astro

Device nedelju provode s prijateljima, Lavove i dalje “puca” romantika, Ovnovi ne znaju gde da krenu, svi ih traže

Nedelja je. Kakva će biti vaša astrološka priča tokom današnjeg dana s obziorm da je prste umešao i tranzitni Mesec, pogledajte.

13.06.2021. - 06:30h

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustite, ali mi se čini da ćete ipak morati da obavite obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, nisu vam oni krivi.

DEVICA

Tranzitni Mesec u polju prijatelja, druženja govori da biste dan trebali da iskoristite da biste bili u društvu onih sa kojima najviše volite da se družite i da provodite vreme. Doduše, ne verujem da će se ovo dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

VAGA

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u rasterećujućoj atmosferi. I dalje vas „puca“ romantika, pa ćete hteti da svom voljenom biću priredite lepe momente.

ŠKORPIJA

Makar deo današnjeg dana odvojićete za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u „akciju“. Opustite se, uživajte.

STRELAC

Današnji dan Strelčevi će iskoristiti da obaveze koje u proteklom periodu nisu završili, konačno privedu kraju. Drugi deo dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu sa voljenom osobom.