Astro

Turbulentni PETAK: Važan dan za Jarčeve, lako ćete doći do dogovora; Bikovima se smeši novo poznanstvo, Lavovi - ne zalećite se!

Biće ovo jedan turbulentan dan - za neke horoskopske znake ne preterano dobar, a za neke prilično uspešan.

11.06.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: adriaticfoto/Shutterstock

OVAN

Znam da ste nervozni i da želite da što pre završite neke situacije da biste mogli da tokom vikenda budete mirni i opušteni. Pokrenuće se ono oko čega ste zabrinuti. Kontakt sa interesantnim osobama preko društvenih mreža.

BIK

Danas ste u solidnom raspoloženju i ono što je do vas uradićete besprekorno. Ne nervirajte se zbog nekolegijalnih poteza ili nečijeg lošeg ponašanja. Danas ćete biti više okrenuti svojim prijateljima i društvu. Kod pojedinih stoji mogućnost novog poznanstva.

BLIZANCI

Uopšte nije važno da li vaše dobro raspoloženje ima pravih osnova, bitno je da ste vi rešili da nećete da se nervirate oko gluposti, koje ionako ne možete rešiti. Suprotni pol je danas posebno angažovan prema vama. Stići će vam zanimljive ponude.

RAK

Najviše „volite“ promene u poslednjem trenutku. Pa, onda se spremite za ovaj dan, jer će baš takvih promena biti. Ne raspravljajte se sa saradnicima, nema svrhe. Raspoloženi ste za otvorenu priču sa voljenom osobom. Nije loš dan pred vama.