Astro

Turbulentni PETAK: Važan dan za Jarčeve, lako ćete doći do dogovora; Bikovima se smeši novo poznanstvo, Lavovi - ne zalećite se!

Biće ovo jedan turbulentan dan - za neke horoskopske znake ne preterano dobar, a za neke prilično uspešan.

11.06.2021. - 06:30h

LAV

Danas biste mogli da napravite okvirne dogovore, ali pustite da druga strana da predlog, čisto da vidite šta je ono što vam se nudi. Vi se ne zalećite. Voljena osoba je raspoložena i spremna da se u mnogo većoj meri angažuje oko vas.

DEVICA

Dobra posvećenost obavezama i evidentno je da ćete mnogo toga uspeti da završite. Malo ste zabrinuti zbog priliva koji kasni a koji sa nestrpljenjem očekujete. Odlično raspoloženje i odnos sa emotivnim partnerom. Pravi dan za zajednički izlazak.

VAGA

Danas vam se mogu otvoriti neka vrata, ili vam biti ponuđena prilika kojoj ste se baš nadali. Generalno – potrebno vam je manje vremena da obavite sve ono što morate. U emotivnom segmentu – izvrsno. Kontakt sa nekim se odvija baš onako kako vi želite.

ŠKORPIJA

Poslovni partneri imaju predlog za vas koji vam se u prvom trenutku i neće naročito svideti. Ipak, sačekajte pre nego što odbijete. I sami ćete posle shvatiti da je ovo dosta korektna priča. Jaki kontakti sa suprotnim polom na neobaveznoj bazi.