Astro

Oko čega su najizbirljiviji? Ovan ceni sve skupo, Rak dobre prijatelje, a Ribama sve dosadi

Device su vrlo izbirljive u pogledu svojih potencijalnih partnera. One imaju "nebeske standarde". Vodolije su vrlo izbirljive kad je donošenje odluka i stvaranje planova u pitanju... A ostali?

10.06.2021. - 20:00h
Oko čega su najizbirljiviji?
Oko čega su najizbirljiviji?foto: Jacob Lund/Shutterstock

Lav
O da, Lavovi veoma cene skupe i kvalitetne predmete, iako će malu prednost uvek dati "poznatoj etiketi". Skloni su da gomilaju lepe stvari do te mere da se zatrpaju, jer ne mogu da odole kad u prodavnici vide nešto što im se sviđa.

Devica
Device su vrlo izbirljive u pogledu svojih potencijalnih partnera. One imaju "nebeske standarde" i kad je ulazak u vezu u pitanju, ali i svi drugi aspekti života. Ljudi rođeni u ovom znaku imaju najviše standarde Zodijaka i veliko srce.

Vaga
Vage su posebno izbirljive u vremenu koje provode same. Pripadnici ovog znaka ne žele svaki slobodni trenutak da dele s drugom osobom. Vole svoju privatnost i skloni su da prekinu odnose s ljudima koji to ne poštuju.

Škorpija
Pripadnicima ovog znaka je veoma važna tuđa reakcija na njih same. Pažljivo prate svaku reč i vrlo su izbirljivi u onome čime su zadovoljni, a što je vezano za ponašanje drugih ljudi. Na primer, cene kad drugi razmišljaju i ponašaju se isto kao oni. Vole da naređuju i posmatraju reakciju.