Astro

Kakav četvrtak je pred nama: Lavovi su fokusirani na posao, Vage će morati da pristanu na kompromis u ljubavi

Kako su zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku ovog četvrtka? Pred nekima je period u kojem će moći da odahnu, dok su drugi izloženi dodatnom stresu i nalaze se pred teškim odlukama. 

10.06.2021. - 06:30h
Dnevni horoskop
Dnevni horoskopfoto: Billion Photos/ Shutterstock

LAV

Fokusirajte se na detalje u dogovorima, na sitnice u poslovnom segmentu. Ako već ne možete završiti velike stvari, onda makar završavajte male! Komunikacija sa emotivnim partnerom funkcioniše, ali daleko je to od zadovoljstva i povezanosti.

DEVICA

Dosta toga će vam danas ići na ruku i pored komplikovanih situacija u poslovnom segmentu. Vi nalazite dovoljno smirenosti i stabilnosti u sebi da sve regulišete. Sa voljenom osobom imate zadovoljavajuću komunikaciju i korektan odnos.

VAGA

Situacije u poslovnom segmentu čas teku bez problema, čas se vi nervirate zbog otežavajućih okolnosti koje se pojavljuju niotkuda. Da biste imali zadovoljavajuću komunikaciju sa partnerom, moraćete da „spustite loptu“ i pristanete na kompromis.

ŠKORPIJA

Iako dosta toga ne ide onako kako ste vi zamislili, uspevate da izvučete najbolje iz trenutnih situacija. Priliv koji ste duže očekivali konačno stiže. Svesni ste da se neko trudi oko vas, ali trenutno ne pokazujete nameru da mu iole olakšate situaciju.