Astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO: Slobodne Bikove čeka "filmska" ljubav, Rakovi padaju na šarm strastvene Škorpije, a šta čeka vaš znak?

Šta svaki horoskopski znak očekuje na polju ljubavi tokom leta!?

08.06.2021. - 20:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: patrisyu/Shutterstock

Lav

Ovog leta ćete upoznati pametnu, neodoljivu osobu rođenu u znaku Blizanaca, Vage ili Vodolije, koja je nedavno prošla kroz raskid ili ima neka negativna ljubavna iskustva iz prošlost. Vi ćete za nju biti poput melema na ranu jer inače imate zaštitnički odnos prema ljudima, tako da će se vaša veza veoma lepo razvijati.

Zauzeti Lavovi želeće da "preseku" neke stvari – možda će to biti nešto što je negativno uticalo na vašu vezu ili ste primetili neki loš obrazac koji se odražava na vaš odnos, ali ovog lega ćete to uspešno rešiti.

Devica

U vašem životu postoji neko ko se iznova pojavljuje, možda neki bivši li bivša, a možda i neko ko vam je na neki način "zabranjen", a veoma vam je teško da mu odolite. Vratiće se i ovog leta, i možda je krajnje vreme da tu priču završite, na ovaj ili onaj način.

Zauzete Device osećaće kao da im je potrebno malo "svežeg vazduha" odnosno nekih novina. Zajedno istražujte, eksperimentišite, uživajte u nekim novim iskustvima, to će osvežiti vaš odnos.

Vaga

Pred Vagama je leto koje će njihov život promeniti zauvek! U vaš život će uči neka veoma harizmatična osoba, koja voli avanture i širi pozitivnu energiju gde god se pojava. Neko ko veoma voli da se druži, izlazi, i već na prvi pogled će vas oboriti s nogu.

Zauzeti Vagama je potrebna neka avantura sa partnerom – neko zajedničko putovanje bilo bi pun pogodak, ali i neki kraći izleti u obližnje mesto jednako će dobro osvežiti vašu vezu.

Škorpija

Zapašće vam za oko neko ko je kreativan, saosećajan i ljubazan, moguće i mlađi od vas ili prosto neko ko ima manje životnog iskustva od vas. U vaš život će uneti avanturu, uživaćete u strastvenom odnosu i to će vam potpuno otvoriti oči i "otvoriti neka nova vrata".

Zauzete Škorpije ovog leta će odlučiti da "spuste gard"i svom partneru pokažu svoju ranjivu stranu, što će dobro uticati na njihovu vezu i stvoriće jednu novu bliskost između njih.