Astro

Utorak je: Lavovi se premišljaju oko jedne ponude, od Devica se očekuje prvi potez, Blizanci od ranog jutra u petoj brzini

Kakva je današnja astro pozicija vašeg znaka? 

08.06.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Dean Drobot / Shutterstock

LAV

Razmišljaćete o poslovnoj ponudi koja je došla do vas. S jedne strane, potrebno vam je da promenite nešto u poslovnom segmentu, s druge pak – niste sigurni da je ovo „prava stvar“ za vas. U emotivnom segmentu – evidentno je vaše povlačenje.

DEVICA

Požurujete neke kontakte i dogovore, baš iz razloga što druga strana nepotrebno oteže situaciju. Smatrate da će vaša upornost dati rezultate. Voljena osoba očekuje da vi napravite prvi potez po nekim pitanjima. Pokrenite zajedničke planove.

VAGA

Sigurni ste da ste na pravom putu u poslovnom segmentu, ali povremeno se preispitujete jer stvari ne idu onako kako ste vi zamislili. Potrebno je da budete strpljivi. Pokrećete jednu izuzetno zanimljivu komunikaciju sa osobom koja je nešto mlađa od vas.

ŠKORPIJA

Smislili ste dobar koncept, odličnu strategiju i nadate se da ćete uspeti da „doprete“ do sagovornika. Nemojte se nervirati ako sve bude išlo sporije od onoga što ste očekivali. Danas vam više odgovara da budete sami, pa ćete se sklanjati od društva.