KO DRŽI REČ, A KO SAMO VRDA: Kako svaki od HROSKOPSKIH ZNAKOVA ispunjava data OBEĆANJA?

Kada nekom uputite ove reči vi ga na neverovatnom nivou smirujete i uveravate da će sve biti u redu. Vaša reč je ona koja vas obavezuje da ispunite svoje obećanje. Vaša reputacija s druge strane zavisi od vaše sposobnosti da dato obećanje ispunite. Bez obzira na to koliko ste talentovani, prijateljski raspoloženi i ambiciozni, niko vam neće posvetiti pažnju ako shvati da ste osoba koja se ne drži svojih reči.

Ilustracija, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
Ilustracija, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
.

Ponekad je i život jednostavno surov i ne dozvoljava vam da ispunite dato obećanje. Kao i u svemu drugom astrologija vam može dati uvid u to koji su to znaci koji uvek a koji gotovo nikad ne ispunjavaju svoja obećanja.

1. ŠKORPIJA

Koliko god misteriozna bila jedna Škoprija, ona je neko ko veoma drži do sebe i svog ličnog ponosa. Nagovoriti Škorpiju da nekom da obećanje, je nešto poput intervencije vađenja zuba. Ona se u to ne upušta osim ako ne misli ozbiljno. Kada nekom da obećanje, Škorija će učiniti sve što je potrebno da ga održi.

2. DEVICA

Neurotična i često anksiozna Devica, ima potrebu da analizira svaku moguću situaciju u kojoj se nađe. Ona je uvek na oprezu, pripremajući se za najgori mogući ishod. Kada nekom da obećanje, velika je verovatnoća da je ona već procenila kakve su šanse da sve bude sprovedeno do kraja. Ona u glavi ima sve potencijalne opasnosti i to joj daje prednost.

3. JARAC

Glavna odlika jednog Jarca je odgovornost, i upravo ona neće mu dozvoliti da nešto obeća što ne može da ispuni. Kada da svoje obećanje, Jarac u glavi ima razrađen razuman plan kako da ga održi. Ako je Jarac neko ko vam je blizak, to je osoba kojoj slobodno možete život poveriti ako obeća da će ga čuvati, piše YourTango, a prenosi Ženski magazin.

4. LAV

Slika koju Lav ima sam o sebi u velikoj meri zavisi od toga kako ga drugi ljudi gledaju. Lav je taj koji će učiniti sve što je potrebno kako bi zaštitio svoju reputaciju. To znači da se obično možete pouzdati u to da će Lav održati datu reč, iako su često toliko željni da ostave dobar utisak da obećaju više nego što mogu da ispune.

5. RAK

Rak je osoba koja nikad neće mnogo obećanja dati sa svoje strane izvan svoje zone komfora. Međutim kada je reč o prijatelju ili članu porodice, ako je dao obećanje Rak će učiniti nemoguće ako treba da ga i ispuni. Oni se ponose svojim pasivno-agresivnim ponašanjem, pri kom će vas do kraja večnosti progoniti ako prekršite obećanje koje ste im dali.

6. BIK

Iskren i otvoren, Bik je uvek u potrazi za povećanjem vlastite neto vrednosti. U isto vreme Bik voli da ima izvesnu prednost nad drugima, a zna da kršenjem obećanja to neće postići. Ako vidi da mu stvari proklizavaju kroz ruku, kako bi izbegao katastrofu, Bik se neće ustručavati da pregovara o datom obećanju.

7. OVAN

Uz svu svoju impulsivnost, Ovan je onaj koji se ne prihvata obećanja olako. S druge strane Ovan ima običaj da prvo govori o nečem, a tek kasnije da o tome misli. Kada vam Ovan da obećanje, obavezno mu dajte makar jedan dan da o tome dobro razmisli.

8. STRELAC

Strelac je onaj koji će vam obećati kule i gradove, i stvar je u tome što on zaista veruje da može to da vam obezbedi. Iskreno i preambiciozno srce jednog Strelca je ono koje ih čini najistrajnijim među znacima Zodijaka. Niko nije više iznenađen od jednog Strelca kada stvari ne teku kako je planirao.

9. RIBE

Baš poput Strelčeve, i mašta jedne Ribe zna da bude živopisna. Međutim kada emocije Riba preuzmi stvar u svoje ruke, i one sagledaju situaciju iz novog ugla, Ribe lagano shvataju da su imale želju da održe obećanje ali da ne postoji mogućnost da ono bude sprovedeno u delo.

10. VAGA

Šarmantna i brbljiva Vaga je ona koja želi da ugodi svima. Ona jednostavno ne može da podnese da nekog vidi nesrećnog. U trenutku Vaga je spremna sve da obeća samo da izmami osmeh na licu svog prijatelja ili člana porodice. Međutim kada dođe do izvršenja, Vaga brzo shvata da se – uvalila do guše.

11. VODOLIJA

Vodolija odlično drži obećanja, ali samo ona koja je dala sama sebi. Kada je reč o drugim ljudima, to u velikoj meri postaje diskutabilno. Vodolija ne voli osećaj zarobljenosti, pa čak i kada namerava da održi obećanje, ako je previše pritiskate da to uradi ona će pući pod pritiskom i dići ruke.

12. BLIZANCI

Blizanci su poznati po tome što vole da ugode drugim ljudima. Oni su nadareni u pogledu toga što znaju tačno šta da kažu i urade kako bi zadobili vašu naklonost. Međutim isto tako imaju običaj da zaborave koja su obećanja kome dali. Ako vam Blizanac da obećanje, jedini način da ga ispuni je da budete kraj njega dok ga izvršava.