Nedelja: Ribe očekuje “akcija”, Vodolije i Jarčeve ispunjen dan sa porodicom i prijateljima, Blizance sati posvećeni razmišljanju

Kakva vas nedelja očekuje u vreme tranzitnog Meseca saznaćete u nastavku.

Sreća i osmeh, foto: BalanceFormCreative/Shutterstock
Sreća i osmeh, foto: BalanceFormCreative/Shutterstock
.

OVAN

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ličnih vrednosti, pa bi u suštini vreme trebali da provedete u onome što je VAMA najbitnije . Danas bi to mogao biti kontakt sa voljenom osobom, jer mi se čini da biste trebali da se usmerite na tu stranu.

BIK

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti i akcenat biste danas trebali da stavite na sebe, na svoje potrebe i uživanje. Najbolje bi bilo da vreme provedete sa osobama koje vam donose živost, dobro raspoloženje i podstiču vas na akciju.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju podsvesti i tajni, pa ćete u prvom delu dana biti više usmereni na neka svoja razmišljanja i planove. U drugom delu dana naglašeno polje ljubavi kaže na koju stranu bi bilo najbolje da odete – ka provodu i radosti!

RAK

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju prijatelja i u suštini – najbolje ćete provesti vreme ako se baš njima posvetite. To ne znači da im treba pokloniti baš ceo dan, ali će vam oni doneti dobro raspoloženje i „podići“ vas.

.

LAV

Tranzitni Mesec je u vašem polju posla, karijere, ali i onoga što najviše želite, pa je sigurno da ćete ovaj dan provesti baš u onim aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo i ispunjenost. Moguće je da ćete sa emotivnim partnerom izaći, prošetati.

DEVICA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova, pa je sada pravi trenutak da sednete i dobro razmislite šta biste mogli uraditi po nekim pitanjima koja su vam bitna. Takođe, komunikacija sa ukućanima i partnerom vam donosi zadovoljstvo i mir.

VAGA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kriza, promena, strasti i sigurna sam da ćete ovaj dan najviše iskoristiti baš kroz ovaj poslednji segment. U dobrom ste raspoloženju i željni kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa je pravi trenutak da se okrenete osobama koje volite i sa kojima ste. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti odličnu komunikaciju i napraviti prave dogovore.

.

STRELAC

Tranzitni Mesc je danas u vašem polju svakodnevice, pa biste verovatno više pažnje trebali da posvetite svom domu i ukućanima, ali i da učinite da ovaj dan pronađete dovoljno vremena za sebe i za svoj odmor. Malo uživajte, to vam je baš potrebno.

JARAC

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju životne radosti, kreativnosti, dece, ljubavi – pa je svakako pravi trenutak da se na ovu stranu usmerite. Najbolje je da napravite neki dobar dogovor sa prijateljima ili sa voljenom osobom i date sebi malo oduška.

VODOLIJA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju doma i porodice. Možda baš i niste planirali da ukućanima posvetite ceo svoj dan, ali makar jedan njegov deo iskoristite da budete sa članovima svoje porodice. Nakon toga – prijatelji vas čekaju.

RIBE

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju pokreta, dogovora, susreta, komunikacije, pa bi svakako bio dobar momenat da napravite neku „akciju“ sa svojim prijateljima ili sa osobom koja vam se dopada. Provešćete se bolje nego što to očekujete.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/