Ova TRI horoskopska znaka su vešti manipulatori, a kada ostvare šta su naumili za njih ćete postati daleka prošlost!

Ako se sa njima petljate, moglo bi se reći da ste veoma hrabri! Mnogi veruju da ova tri znaka Zodijaka ne znaju za ljubav, emocije i prijateljstvo. Skloni su manipulaciji, fokusirani su na ostvarenje svojih ciljeva, pa za njih uglavnom postojite samo dok ste im potrebni.

Ilustracija, foto: Dean Drobot/Shutterstock
Ilustracija, foto: Dean Drobot/Shutterstock
.

VODOLIJA

Vodolije u svakom trenutku imaju neku svoju uvrnutu i bizarnu agendu i srećno vam bilo ako pokušate da shvatite kako se vi uopšte uklapate u nju. Vodolije vrlo lako i rado koriste druge kako bi ostvarile svoje ciljeve - istini za volju, retko kad vam svesno nanose štetu, ali ipak to često urade nehotice. S druge strane, zarad vašeg duševnog mira, treba reći da su Vodolijini planovi toliko kompleksni i zamršeni da verovatno nećete ni primetiti da ste iskorišteni.

JARAC

Kada Jarčevi imaju plan, spremni su da bukvalno urade sve kako bi ga ostvarili. Ne libe se da slažu, manipulišu ili upotrebe neki drugi "prljavi" trik kako bi vas obrlatili i učinili da doprinesete ostvarenju njihovog cilja.

BLIZANCI

Oni su verovatno najelokventniji horoskopski znak, a svakako su eksperti u laganju i ubeđivanju. Na putu do supeha Blizanci najčešće ne umeju da stignu sami sami i zato im očajnički treba pomoć drugih kako bi planove priveli kraju, a ako ocene da ćete im biti od pomoći - neće birati sredstva da vas iskoriste.