ZVEZDE PORUČUJU: Šta možete da očekujete od svoje najbolje prijateljice?

Najbolje prijateljice su pravo blago koje ne želimo da izgubimo. One nas prate kroz život, uvek su tu kad su nam potrebne, volimo ih kao da su nam sestre i zapravo nam je vrlo teško da zamislimo život bez njih.

Izvor: zadovoljna.hr  |  
Foto: Look Studio/Shutterstock
Foto: Look Studio/Shutterstock
.

Osim toga najbolje prijateljice imaju svoje bubice kojima nas nerviraju, navike koje se razlikuju od naših kao nebo i zemlja i želje i planove koji nemaju baš nikakve veze s onim što mi želimo.

I uprkos tome, taj odnos opstaje - ne samo da opstaje nego je fantastičan. I baš zbog toga te žene u našem životu zovemo najboljim prijateljicama.

Oni koji se bave astrologijom, kažu da i horoskopski znak utiče na to kakva će neko biti prijateljica. Verovali u horoskop ili ne, verujemo da će vas sledeći opisi najboljih prijateljica na osnovu horoskopskih znakova barem malo zabaviti, a ko zna, možda u njima i prepoznate svoju najbolju drugaricu.

Evo šta možete da očekujete od svoje najbolje prijateljice na osnovu njenog horoskopskog znaka:

POUZDAN OVAN

Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku je ona koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostaće uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.

Kad je pozovete, ona će domarširati do vas i sa sobom doneti velikodušnost, tvrdoglavost, ali i zdrav razum. Naravno, kasnije će dobaciti "rekla sam ti" jer je ranije niste slušali.

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu Ovan, to znači i da će vas retko ili nikada neće odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti veruje i za vas će učiniti skoro sve.

ISKRENI BIK

Ako je vaša najbolja prijateljica Bik, to znači da zna kako da čuva i održava prijateljstvo. Bikovi osim toga vole fine stvari pa će vas razmaziti dobrom muzikom i hranom, a uvek su spremni i na dobru trač partiju.

Bikovima treba neko vreme da steknu poverenje, ali kada ih pridobijete na svoju stranu i postanu vam odani, imate prijateljicu za ceo život.

KORISNI BLIZANCI

Savet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u ovom znaku najčešće je neprocenjiv jer ima naviku da sve analizira do najsitnijeg detalja.

Blizanci vole da pomažu i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lepih reči da im objasnite da su vam vredniji od zlata.

Njihova društvena priroda osiguraće vam dovoljno anegdota koje možete da prepričavate ceo život.

GOSTOLJUBIVI RAK

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu Rak, to znači da na vas gleda kao na člana porodice.

Rakovi su jako posvećeni upravo porodici u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najprijatnijim ljudima i vredni su divljenja, jer kad su vam potrebni razumevanje i pomoć, oni će uvek biti tu za vas.

HRABRI LAV

Ako je vaša najbolja prijateljica Lav, to znači da sigurno ne uživate u mirnom životu, nego je vaš zajednički život protkan avanturama i uzbuđenjima.

Vaša najbolja prijateljica Lavica, naravno, voli da zasija i bude u centru pažnje, ali ona je tu i da vam pomogne da budete još uspešniji i da priskoči u pomoć kad god vam je to potrebno. Jer, Lavovi se ne boje ni najmoćnijih ljudi pa ih je sjajno imati uz sebe.

EFIKASNA DEVICA

Device spadaju u možda najiskrenije prijatelje, a dobro ih je imati uz sebe jer instiktivno znaju tačno šta žele da urade i kako to žele da urade, a to je veoma dobra osobina kad vam ej potrebna pomoć. Ako sledite savete prijateljice Device, problemi će vam izgledati lakši i pdonošljiviji.

Nakon razgovora s najboljom prijateljicom rođenom u ovom znaku, čini se kao da nevolje nestaju, a težak teret postaje lakši.

VESELA VAGA

Najbolja pijateljica rođena u ovom znaku dobro će razumeti sve vaše probleme. Njeno veliko srce jednostavno je podstiče da vam pomaže i teši vas kad god vam je to potrebno. Ponekad se čini da izdržljivost Vaga nema kraja, a njihov uticaj na ljude je neverovatan.

Najbolja prijateljica Vaga je dobroćudna i voli da uživa.

DINAMIČNA ŠKORPIJA

U rečniku najbolje prijateljice rođene u ovom znaku ne postoji izraz "ne mogu". Njeno je čvrsto uverenje da baš sve može da se uradi ako su srce i um fokusirani i u većini slučajeva ona je u pravu.

Škorpije vole da se opuštaju u društvu prijatelja i pod srećne trenutke računaju uglavnom one kada ste na okupu.

VEDRI STRELAC

Najbolje prijateljice rođene u ovom znaku odlučne su kada je u pitanju napredak u svemu što rade. Čak i ako padnu, odmah će ustati i pokušati ponovno, odlučnije nego ikad. A takvu osobu sjajno je imati uz sebe.

Ako je vaša najbolja drugarica rođena u ovom znaku, ona na sve gleda kao na avanturu i veruje da ono što dolazi može doneti još više zadovoljstva. Osim toga, dobroćudna je i vedra, puna ljubavi, nežna i ostaće s vama i u dobru i u zlu, naročito ako zauzvrat dobija ljubav.

PRAKTIČNI JARAC

Ako postoji najbolja prijateljica u koju možete apsolutno i u svakom trenutku da se pouzdate, onda je to ona rođena u znaku Jarca. Osim toga, ona je radoznala i uvek voli da dobije odgovor na pitanje "zašto" i ima talent za organizaciju, kao i sposobnost da haos pretvori u red.

Osobe rođene u ovom znaku biće i vaši najveći kritičari, a kada želite najbolji savet po pitanju novca ili posla niko vam neće bolje pomoći od njih.

ALTRUISTIČNA VODOLIJA

Srce Vodolije dovoljno je veliko da voli ceo svet, a najbolja prijateljica rođena u ovom znaku je veliki altruista koji ima ogromnu želju da pomaže drugima, pa tako i vama.

Vodolije su izbirljive, razmišljaju izvan okvira i često znaju da budu pogrešno shvaćene. Možda ste na početku i vi za vašu prijateljicu mislili da je hladna i bez emocija, ali kad ste je upoznali, dobili ste motivatorku, savetnicu, osobu koja rešava vaše probleme.

Biće tu da vas podrži u vašim snovima bez obzira kakvi oni bili.

VERNE RIBE

Od najbolje prijateljice rođene u znaku Riba možete puno toga da naučite. Ribe veruju u budućnost i dobro koje budućnost nosi, što i i na vas može da deluje veoma podsticajno.

Ribe su prijateljice koje vredi čuvati i paziti, jer kad život postane težak i sumoran one će vam pomoći da se vratite u svet ljubavi, romantike i mašte. Pomoći će vam da budete zadovoljni onim što jeste i kakvi jeste. Zato cenite mudrost najbolje prijateljice rođene u ovom znaku.