Sa njima morate vrlo oprezno: Rakovi i Škorpije ljute se za svaku sitnicu, a OVA TRI ZNAKA ne praštaju izdaju!

Horoskop može da odredi mnoge vaše životne navike, osobine i sklonosti. Neki čak smatraju da njihov karakter celokupno opisuje baš horoskopski znak - kakvi smo prijatelji, kakvi smo ljubavnici, šta volimo da jedemo, da li volimo da se svađamo, kao i koliko se brzo ljutimo.

Ko ne prašta izdaju?, foto: Dpositphotos/SIphotography
Ko ne prašta izdaju?, foto: Dpositphotos/SIphotography
.

Tako smo za vas izdvojili kako se horoskopski znakovi ponašaju kada im nešto smeta, da li se brzo ljute, da li ih vređaju sitnice ili ignorišu sve oko sebe i ne nerviraju za nebitne stvarčice.

Znakovi koji se najčešće ljute za sitnice su Strelac, Rak i Škorpija.

Strelčevi su po svojoj prirodi veoma energični, to ni ne čudi jer spadaju u grupu vatrenih znakova i svoje misli pretvaraju u konkretne akcije. Stoga, ako ovaj znak nešto povredi ili mu zasmeta on se automatski naljuti i prekida odnos.

Rakovi su veoma sentimentalni i predstavljaju najizazovniji znak zodijaka. Najveći problem ovog znaka jeste što je previše osetljiv, pa ga može povrediti ukoliko je neko grub prema njemu.

Škorpije mrze vrdanje i neiskrenost, pa znaju da budu veoma ljute kada naiđu na takve situacije. Njima je iskrenost veoma važna i sve dok ne dođu do nje znaju da kopaju i istražuju.

Znakovi koji se baš teško ljute su Jarčevi, Blizanci i Vage

Jarčevi se smatraju veoma ozbiljnim znakom, pa se ni ne ljute za sitnice već ih iz takta isteraju samo ozbiljne i važne stvari, gde odmah prisupe njihovom rešavanju. Dobri su saradnici i veoma su fleksibilni za poslovanje.

Iako Bliznaci važe za osobe koje imaju promenljive osobine, to i nije baš tako. Oni su veoma oštroumni, važe za dobre sagovornike i veoma društvene osobe. Stoga, sa ovim znakom je sve dogovor, druženje i komunikacija, a svađa i ljutnja su mu strani.

Kod Vage važi pravilo "ja balansiram" što znači da izuzetno vode rečuna da ih ne naljuti baš svašta i vole situaciju da drže pod kontrolom. Po svojoj prirodi su miroljubive, kooperativne i veoma druželjubive.

Znakovi koji se naljute više puta dnevno su Lavovi, Device i Bikovi

Lav je po svojoj prirodi jedna velika svađalica, ključna reč koja ih opisuje je drama, ali i kreativnost. Ovaj znak je sklon tome da se za sitnicu naljuti, ali kako se brzo naljuti još brže se i odljuti.

Device su veoma nežne i oprezne u svemu, pa i u međuljudskim odnosima. Kada vide da ih je neko prevario na bilo koji način, one se odmah i naljute. Device su zemljani znak i po svojoj prirodi su dosta zatvorene i konzervativne.

Bikovi su veoma pouzdani i na njih možete uvek da računate, ali ako vi njih ne ispoštujete znaju da budu veoma nezgodni. Vode računa o svemu i veoma se naljute kada naiđu na vrdanje bilo koje vrste.

Znakovi koji prekidaju svaki kontakt kada se naljute su Vodolije, Ovnovi i Ribe

Vodolije su po svojoj prirodi stidljive, ali mogu biti veoma ekscentrične i energične kada im nešto nije po volji. Kada se osete ugroženim ili povređenim prekidaju kontakt za sva vremena.

Ovnovi su veoma energični i bučni i ne postoji stvar koja ovaj znak može zaustaviti kada se naljute. Brzi su i dinamični, pa tako u svađama mogu da prekinu apsolutno svaki kontakt sa osobom koja ih je izneverila.

Ribe su po svojoj prirodi veoma uviđajne, a razumevanje je reč koja ih najbolje opisuje. Tako saosećajne i poštene ne podnose kada neko ne postupi prema njima isto tako, a takve situacije veoma često ne praštaju, piše Lepa&Srećna.