Horoskopski znaci u svetu Superheroja: Bik ima supersnagu, Škorpija je "čitač" duše, Jarac je upravljač mislima...

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo da pripišemo jednu supermoć!

Ko je ko?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Ko je ko?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli da budu superheroji, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji.

Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga.

Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi!

Blizanci – mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svetu superheroja bili bi oni koji imaju neverovatnu sposobnost da upiju ogromne količine informacija za neverovatno kratko vreme.

Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova mentalna energija i kapacitet mozga su pravo čudo.

Rak – moć saosećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje.

Oni su sposobni da shvate i razumeju gotovo sve ljudske motive oko sebe, mogu da se povežu sa svakim emotivnim stanjem i generalno uspostave vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Ko je ko?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Ko je ko?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

Lav – gospodar vatre

Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobija od Sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superheroja lako bi pretvorio u gospodare vatre.

Oni vatru mogu da stvore ni iz čega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom da je ugase, plamenom zaštite svoje bližnje ili obasipaju neprijatelje ako im se približe.

Devica – ljudski tornado

Brzina i intenzitet koji krase pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svetu superheroja pretvorila bi ih u ljudski tornado.

Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu da uvedu pometnju u svoju okolinu i "poremete" ih kao tornado, koji je otišao pre nego što je objasnio šta je hteo – ali budite uvereni da je to i dobio.

Vaga – menjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrlo praktična sposobnost – moć prilagođavanja. Kao superheroji, Vage bi bile u stanju da nmenjaju oblike i prilagode se svakoj situaciji, okolini ili ljudima.

Ta njihova moć im omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpija – "Čitač" duše

Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu "čitanja" tuđe duše.

Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči da procene njihova osećanja ili bol, koji je njihov cilj i šta su zapravo.

Ko je ko?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Ko je ko?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

Strelac – detektor laži

Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako "izvlače" istinu iz nekog.

Zato bi oni u svetu superheroja definitivno bili ljudski "detektor laži", ali do istine ne bi došli zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sagovornika zavedu i nateraju da sam kaže svoje prave namere.

Jarac – upravljač mislima

Pripadnike ovog znaka krasi neverovatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu da upravljaju drugima i njihovim odlukama.

Tako bi oni u svetu superheroja bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove sopstvene i sprovode volju Jarca u delo.

Vodolija – nestajanje

Pripadnici ovog znaka bi u svetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički.

Takva sposobnost nestajanja omogućava im da "oblete" svet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz neverovatne situacije.

Ribe – tvorac svetova

Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u stvarnom svetu su prilično neverovatne, tako da bi one kao superheroji bile neupitni tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije.

Njihova mašta i kreativnost nemaju granice, pa bi lako bile vladari scenarija poput Matriksa ili futurističkih svetova po svojoj volji, piše Atma.