Astro

Horoskopski znaci u svetu Superheroja: Bik ima supersnagu, Škorpija je "čitač" duše, Jarac je upravljač mislima...

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo da pripišemo jednu supermoć!

27.07.2021. - 20:00h
Ko je ko?
Ko je ko?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli da budu superheroji, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji.

Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga.

Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi!

Blizanci – mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svetu superheroja bili bi oni koji imaju neverovatnu sposobnost da upiju ogromne količine informacija za neverovatno kratko vreme.

Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova mentalna energija i kapacitet mozga su pravo čudo.

Rak – moć saosećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje.

Oni su sposobni da shvate i razumeju gotovo sve ljudske motive oko sebe, mogu da se povežu sa svakim emotivnim stanjem i generalno uspostave vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.