Rakovi danas samo žele da se osame, Device žure da završe sve zaostale poslove, Vodolije su upale u "vrtlog" obaveza...

Lavovima stižu neočekivane vesti - malo su nervozni zbog toga. Ribe računaju na pomoć prijatelja i dobiće je danas. Šta vama donosi ovaj petak?

Šta vama donosi ovaj petak?, foto: Depositphotos/Ivanko1980
Šta vama donosi ovaj petak?, foto: Depositphotos/Ivanko1980
.

OVAN

Danas ništa u poslovnom segmentu neće ići lako i biće vam potrebno mnogo strpljenja da dođete do onoga što želite. Osećate da ste pri kraju jednog napornog perioda i nadate se skorom izlasku iz krize. Emotivno – nezadovoljstvo i nestabilnost sa voljenom osobom.

BIK

Danas ćete biti posebno opterećeni. Pokušavate da sa nekim osobama napravite dogovor, ali nikako da se sporazumete. Takođe, stoji zabrinutost zbog troškova. Više vam odgovara kontakt sa prijateljima nego sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu slede promenljive situacije, kao i nešto teži kontakti sa saradnicima, ali ipak ćete uspeti da pokrenete ona pitanja koja su vam bitna. Emotivno – trudite se da izađete voljenoj osobi u susret kada su neki njeni zahtevi u pitanju.

RAK

Ovo je za vas iscrpljujuć dan, koji će doneti promene raspoloženja, ali i dosta naporne kontakte sa osobama sa kojima sarađujete. Pokušajte da se distancirate od svih. Niste raspoloženi za neke dublje emotivne kontakte. Potrebna vam je samoća.

Šta vama donosi ovaj petak?, foto: Depositphotos/Ivanko1980
Šta vama donosi ovaj petak?, foto: Depositphotos/Ivanko1980
.

LAV

Niste očekivali vesti koje danas dolaze do vas i brinete se u kom pravcu će situacija ići na dalje. Ne reagujte još uvek, pustite da se stvari raščiste. Naporan kontakt sa emotivnim partnerom – postoji nerazumevanje.

DEVICA

Neke obaveze su ostale nedovršene, a moguće je da ćete danas imati i po koji propust ili grešku. Trudićete se da ovo nadoknadite ili popravite. Emotivno – niste sigurno koliko je mudro produbljivati komunikaciju sa kolegom.

VAGA

Velike oscilacije raspoloženja i radne energije. U suštini, niste u fazonu za posao I ako ne možete da uzmete slobodan dan, makar ćete popodne I veče iskoristiti da se dobro odmorite. U komunikaciji sa voljenom osobom – čudno raspoloženje kod oboje.

ŠKORPIJA

Užurban dan je pred vama, a energija vam baš i nije na visokom nivou. Kako radno vreme bude odmicalo – sve više ćete biti skloni pravljenju grešaka. Komunikacija sa partnerom je dobra, ali ste vi lično preosetljivi i skloni nervozi.

Šta vama donosi ovaj petak?, foto: Depositphotos/Ivanko1980
Šta vama donosi ovaj petak?, foto: Depositphotos/Ivanko1980
.

STRELAC

Mnogo kontakata, sastanaka, komunikacije sa saradnicima. Previše energije trošite na druge, pa su mogući propusti u dogovorima kao i u obavljanju obaveza. Voljena osoba se ponaša prilično ležerno po pitanjima koja su vama veoma važna.

JARAC

Na samom početku radnog dana izgledaće kao da će se sve odvijati nekim regularnim i opuštenim tokom. No, vrlo brzo će krenuti komplikacije najpre kroz zahtevne saradnike i kolege. Partner danas pokazuje više razumevanja za vas.

VODOLIJA

Opterećeni ste brojnim pitanjima i nerešenim situacijama i nećete biti fokusirani na obaveze. Imate osećaj da se ne razumete sa osobama koje su vam vrlo bitne za posao. Nisu vam jasna ponašanja osobe za koju ste zainteresovani.

RIBE

Podrška onih na koje uvek možete računati danas će vam biti od velike važnosti i pomoći vam da lakše pregurate zahtevan poslovni dan. Pokušavate da sa emotivnim partnerom razjasnite neka goruća pitanja, ali to dosta teško ide.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/