Astro

Ne ljutim se, nisam ljubomoran, mogu sama, ne lažem, dobro sam... Ovo su NAJVEĆE LAŽI svakog horoskopskog znaka!

Svaki znak horoskopa ima neku svoju osobinu, "slabost" za koju ne želi da je drugi znaju. Kad se nađe u situaciji da bi mogao da bude razotkriven, pribegava laganju. Ipak, nekad je dobro da se suočimo sa samima sobom i priznamo svoje slabosti jer ih svako ima i niko ne sme od nas očekivati da budemo savršeni.

24.05.2021. - 20:00h
O čemu najčešće lažu?
O čemu najčešće lažu?foto: Sjale/Shutterstock

Ovan će često slagati da nije uzrujan i da se ne ljuti, Bik da nije ljubomoran, a Ribe da mogu sve same da prebrode. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i zapravo o ovakvim stvarima ne bi trebalo da lažemo, već da se hrabro i otvoreno suočimo sami sa sobom, priznamo svoje mane i nesigurnosti i pokušamo da ih rešimo.

Koje su to najčešće laži koje horoskopski znaci izgovaraju?

Ovan: Smiren sam i ne ljutim se
Izuzetno temperamentan znak, Ovan vrlo lako plane, ali ne želi da drugi znaju kako ponekad ne može da kontroliše svoje osećaje ljutnje i uzrujanosti. Ali, umesto da to krije, bilo bi bolje da poradi na kontrolisanju sopstvenoe temperamentnosti i malo je ublaži.

Bik: Nisam ljubomoran
Bik želi da ostavi utisak samopouzdanja, pa priznanje da je ljubomoran za njega je isto kao da priznaje poraz. Istina je da je Bik prilično sklon ljubomori, ali vešto to skriva. Kad bi iskreno priznao da je ljubomoran, možda bi se lakše suočio s tim osećajem koji zapravo ne donosi ništa dobro, i tako bio manje ljubomoran na ljude oko sebe, a više usredsređen na sopstveni život i na postizanje onoga zbog čega je uopšte ljubomoran na druge.

Blizanci: Ja ne osuđujem
Koliko god se trudili da budemo slobodoumni i otvoreni za različitosti i razumevanje drugačijeg od nas samih, svako od nas ponekad osuđuje. A Blizanac jednostavno ne želi da prizna da osuđuje druge iako to često radi. Želi da ga drugi doživljavaju kao osobu otvorenog uma, a i svestan je da mu je sklonost osuđivanju mana na kojoj treba da poradi.

Rak: Dobro sam
Niko ne skriva tako dobro svoja osećanja kao Rak. Dobro su poznate priče o račjim oklopima kojima se štite od toga da ih neko povredi. A zapravo je reč o najemotivnijem znaku horoskopa kojeg loše stvari oko njega jako pogađaju, ali radije će slagati da je dobro nego priznati šta ga muči. Nemojte se stalno skrivati iza svog oklopa već priznajte sebi da niste dobro i da bi vam dobro došla nečija pomoć, pa makar i čašica razgovora s prijateljicom.