Bikove danas "more" finansijske brige, Škorpije su "kao na iglama" - iščekuju važne vesti, Strelčevi se drže pozitivne mantre

A kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj ponedeljak?

Kakav dan je pred vama?, foto: Look Studio/Shutterstock
Kakav dan je pred vama?, foto: Look Studio/Shutterstock
.

OVAN

Pitanje je da li ćete uspeti danas da realizujete svoje planove. Dosta toga je nejasno i nesigurno i ne bi trebalo da donosite bilo kakve konkretnije odluke. U emotivnom segmentu – planovi vas i voljene osobe se u potpunosti razlikuju.

BIK

Okupiranost finansijskim segmentom. Dogovori kojima ste se nadali se prolongiraju i više niste sigurni ni da li će uopšte do realizacije doći. Ni vi ni voljena osoba niste u nekom naročitom raspoloženju. Oboje preterujete po nekim pitanjima.

BLIZANCI

Vi ste prilično stabilni i sigurni šta je ono što morate tokom ovog dana uraditi. Ipak, ne možete se pouzdati u one sa kojima dolazite u kontakt. Emotivno – nestabilan dan. Partnerova raspoloženja su suviše promenljiva.

RAK

Dolazite u kontakt sa osobom koja vam nudi pomoć oko nekih poslovnih nedoumica. Ipak, niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njena obećanja. Emotivno – razmišljanje o nekom ko je daleko od vas. Sanjarenje i maštanje, čak je moguća i ljubomora.

Kakav dan je pred vama?, foto: Look Studio/Shutterstock
Kakav dan je pred vama?, foto: Look Studio/Shutterstock
.

LAV

Dosta toga se očekuje od vas, pa se pripremite na dan koji će biti ispunjen dešavanjima. Odlični su preduslovi da ostvarite ono što želite. Maštate o jednoj osobi i o susretu sa njom. Moguće je da će sve ostati samo na razmišljanju.

DEVICA

Neka lična i emotivna problematika vas zaokuplja i moguće je da zbog ovoga nećete moći da budete u fokusirani na svoje obaveze. U emotivnim relacijama – više niste sigurni kako da se postavite prema voljenoj osobi.

VAGA

Niste sigurni koliko su iskreni oni sa kojima danas dolazite u kontakt. Sve to izgleda suviše dobro da bi bilo istinito i nije ni čudo što ste oprezni. Komunikacija sa jednom osobom preko posla budi leptiriće u stomaku.

ŠKORPIJA

Čekate kao na iglama da dobijete neke informacije i nećete se smiriti dok ne čujete rezultat. Zabrinutost zbog finansijskog segmenta. Kujete planove kada je emotivni deo u pitanju. Danas možete pozitivno iznenaditi voljenu osobu.

Kakav dan je pred vama?, foto: Look Studio/Shutterstock
Kakav dan je pred vama?, foto: Look Studio/Shutterstock
.

STRELAC

Trudite se da budete pozitivno raspoloženi i nadate se da će vaši planovi biti realizovani. Dan je dobar da napravite dogovore, jer vam situacije idu na ruku. Nešto ste zamišljeni i nesigurni kada je vaša emotivna situacija u pitanju.

JARAC

Energija ovog dana vam ne odgovara, jer budi u vama nesigurnost, nervozu i preterana razmišljanja i brige. Pokušajte da izbalansirate sebe. Svesni ste da morate razgovarati sa voljenom osobom o važnim pitanjima.

VODOLIJA

Uopšte vam nije jasno kako ćete uspeti da rešite neke situacije i verovatno ćete pustiti da sve ide samo od sebe, nadajući se najboljem. Previše se prijateljski ophodite prema jednoj osobi i nije ni čudo što ona smatra da flertujete sa njom.

RIBE

Potpuna nedoumica šta uraditi po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Do vas dolaze informacije koje vas zbunjuju i kojima se svakako ne radujete. Zastoj u planovima. Emotivno – želite više nego što trenutno množete dobiti.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/