Šta prijatelji najviše vole kod vašeg astro znaka? Kod Lava lojalnost, kod Ovna strast prema svemu, kod Bika brutalnu iskrenost...

Svaki znak horoskopa ima neku osobinu koju njegovi prijatelji najviše vole kod njega. Otkrijte koja je "najjača karika" vašeg horoskopskog znaka kada je o prijateljima reč.

Šta prijatelji najviše vole kod vašeg astro znaka?, foto: Ivanko80/Shutterstock
Šta prijatelji najviše vole kod vašeg astro znaka?, foto: Ivanko80/Shutterstock
.

Prijatelji kod vas najviše vole...

OVAN
...vašu strast prema svemu.
Svojim strastvenim temperamentnom Ovan lako može da pokrene sve ostale znake horoskopa. Zato i nije čudo da je rado viđen gost u svim mogućim prilikama i da drugi vole njegovo društvo.

BIK
...vašu sabranost i brutalnu iskrenost.

Nekad je najbolje nazvati stvari pravim imenom i Bik to veoma dobro zna. Prijatelji cene Bikovu iskrenost, pa čak i onda kada ih ona možda i povredi.

BLIZANCI
...vaš smisao za humor i uvek zanimljive priče.

Duhovitost je definitivno jedna od najprivlačnijih osobina, a Blizanci su i te kako obdareni njome. Ovaj vazdušni znak sposoban je da okupi oko sebe širok krug prijatelja koji će sa zanimanjem slušati njegove priče.

RAK
...vašu naviku da sa sobom uvek nosite nešto za grickanje i za druge i to što ste dobro rame za plakanje.

Osećajni Rak uvek misli i na druge i svoje prijatelje voli da obasipa sitnicama, pa i onda kada oni to uopšte ne očekuju. Saslušaće sve probleme prijatelja i biti uz njega kada mu je najteže.

LAV
...vašu lojalnost i volju da se borite protiv drugih.

Lavovi su slavni po svojoj borbenosti i prijatelji to cene kod ovog vatrenog znaka. Uz to, Lavovi su vrlo odani prijatelji, a boriće se samo protiv onih koji im nisu prijatelji.

DEVICA
...vašu sposobnost da ostanete kul u teškim situacijama.

Sabrana Devica sposobna je da ostane pribrana i onda kada drugima to ne uspeva, pa će svojim primerom pomoći i svojim prijateljima da ne izgube kontrolu i da se lakše nose sa stresom.

VAGA
...vaše savete vezane za ljubav i modu.

Vage su poznate kao veliki estete i prijatelji će uvek njih prve pitati za savet vezan za odevanje, frizuru, šminku,... Osim toga, znaju da daju i dobre ljubavne savete.

ŠKORPIJA
...vašu odlučnost da se razračunate s onima koji povrede vaše prijatelje.

Škorpija nikome ne ostaje dužna, naročito onome ko naudi njegovom prijatelju.

STRELAC

...vašu sposobnost da se ne živcirate (zbog bilo čega).
Od Strelaca svi možemo da naučimo jednu važnu stvar – kako manje da se nerviramo. Strelac neće dozvoliti da ga išta izbaci iz takta i da zbog ičega gubi živce, a njegovi prijatelja gledaće ga kako umešno ostaje miran i pokušaće da ga iskopiraju.

JARAC
...vašu lojalnost i pouzdanost i to što znate da čuvate tajne.

Kada nešto poverite Jarcu, možete biti sigurni da će on to i zadržati za sebe. Jarac je jedan od najpouzdanijih prijatelja kojeg možete da imate.

VODOLIJA
...vašu sposobnost da uvek znate šta da kažete.

Luckasta Vodolija nasmejaće vas kada je to potrebno i utešiti vas kada treba. Vodolija vrlo dobro zna da "odmeri" reči i kaže pravu stvar u pravo vreme.

RIBE
...vašu slatku narav i talenat i to što čavrljate o nekim fascinantnim trivijalnostima.

Ribe će i oko najobičnije stvari znati da stvore zanimljivu priču, one i u najmanjim sitnicama vide nešto vredno i fascinantno. I to je ono što njihovi prijatelji najviše vole kod ovog vodenog znaka, piše Zadovoljna.hr.