Astro

Za moćan izgled i "wow" utisak: Koja boja najbolje pristaje kom horoskopskom znaku?

Da li ste znali da svaki horoskopski znak ima svoju idealnu boju? To je ona boja u kojoj se osjećaju najbolje i najmoćnije, koja im podiže raspoloženje i čini ih srećnim. Astrolozi predlažu da u svoje ormare obvezno uvrstimo pokoji komad u idealnoj nijansi i nosimo ga onda kada želimo da budemo samopouzdaniji. Proverite koja je to boja najbolja za svaki znak.

17.05.2021. - 20:00h
Koja boja najbolje pristaje vašem znaku?
Koja boja najbolje pristaje vašem znaku?foto: Halay Alex/Shutterstock

LAV – zlatna

Ojačaće pozitivan duh Lavova i dodatno zagrejati njihovo toplo srce. Lavovi su kraljevi u svom društvu, a zlatna boja simbolizuje kraljevsku moć i prestiž, te odmah lansira u centar pažnje u kojem se Lavovi sjajno snalaze.

DEVICA – smeđa

Klasične, prirodne i praktične nijanse iz bogate smeđe palete idealne su za najpraktičniji horoskopski znak. Smeđa boja predstavlja stabilnost i u potpunosti odgovara karakteru stabilnih i prizemljenih Devica.

VAGA – ružičasta

Vage su šarmantne i nežne, baš kao i ružičaste nijanse. Ovaj znak je magnetno privlačan sam po sebi. Ljudi se u društvu Vaga osećaju lepo i opušteno, a ružičasta boja samo dodatno naglašava taj osećaj mira i harmonije.

ŠKORPIJA – crna

Tamna, misteriozna, nedokučiva – sve je to crna boja. I sve su to Škorpije. Tako intenzivne i posebne, izgledaće savršeno u boji koja u potpunosti dočarava njihov karakter.