Astro

Kako najbolje da brinu o sebi? Blizanci da "uposle um" dobrom knjigom, Lavovi da se bave kreativnim radom, Ribe da se naspavaju...

Astrolozi otkrivaju šta svaki znak zodijaka treba da uradi kako bi briga o sebi donosila više koristi i zadovoljstva.

17.05.2021. - 12:00h
Voleti sebe...
Voleti sebe...foto: Look Studio/Shutterstock

LAV
Za najkreativnije znakove, umetnička aktivnost biće najbolji oblik brige o sebi. Isprobajte izradu nakita, izradu keramike, slikanje... Stvaranje nečeg lepog i ugodnog pomoći će vam da se rešite svih frustracija i iritacija, oslobodićete se emocionalnog stresa. Svaki put kad pogledate svoju kreaciju, nasmejaćete se, znajući da ste u nju uložili svoje srce i dušu. Pored toga, moći ćete da pokažete svoje talente i primite pohvale za svoj kreativni rad.

DEVICA
Predstavnici ovog znaka su skloni prekomernom razmišljanju, zbog čega postoji mogućnost da preduboko utonu u svoje misli i osete anksioznost. Važno je da budete u stanju da sve pustite. Pevanje omiljene pesme leči Device otvaranjem vokalne čakre. To će vam omogućiti da krenete ka svojim namerama, smanjite stres i ispunite svoje snove sa samopouzdanjem i živite svoj najbolji život bez nepotrebne anksioznosti. Izrazite svoje emocije i pronađite svoju unutrašnju melodiju.

VAGA
Volite život, ali ponekad dobre svakodnevne trenutke uzimate zdravo za gotovo. To je jedan od razloga zašto treba da zabeležite divne i neverovatne trenutke u svom dnevniku zahvalnosti. Brojanje divnih trenutaka učiniće da se osećate srećnije nego ikada pre. Ponekad je sve ovo potrebno za punjenje vaše psihe, davanje pozitivnog stava i izgradnju samopouzdanja u sebe.

ŠKORPIJA
Škorpija, kao vrlo intuitivan i osetljiv znak, često jasno oseća energiju drugih. Jedini način borbe protiv ovoga je čišćenje životne sredine esencijalnim uljima, žalfijom ili drugim biljem (poput matičnjaka, tamjana, ruzmarina i smirne). Ovo će vas osloboditi negativnih emocija kod kuće i u vašem prostoru. Poštovanje osnovnih pravila duhovne higijene ne samo da će poboljšati vaše blagostanje, već će promeniti i odnos prema drugim ljudima. Bez oklevanja ćete se moći osloniti na svoja unutrašnja osećanja i brzo doneti najbolje odluke.