Astro

Vage danas ne znaju "gde udaraju", Vodolije "ič" ne misle o poslu, a i Ribe bi najradije ostale u krevetu...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj ponedeljak?

17.05.2021. - 06:30h
Takav neki dan...
Takav neki dan...foto: Krakenimages.com/Shutterstock

LAV

Čini vam se da oni sa kojima ste u kontaktu previše zahtevaju od vas i iscrpljuju vam energiju. Moguće je da ćete rasipati pažnju i malo se „pogubiti“ u događajima. Previše lično doživljavate nebitne situacije u emotivnom odnosu u kojem ste.

DEVICA

Sa nadređenima ne uspevate da se složite i dogovorite. Ne insistirajte na svojim stavovima, ionako ćete morati da ih promenite. Svoju pažnju previše rasipate na nevažne sitnice, a ne fokusirate se na ono što je bitno. Emotivno – promenljivo.

VAGA

Činilo vam se da ćete obaveze lako privesti kraju, međutim – novi zadaci samo „iskaču“ pred vas. Teško se fokusirate zato što ste suviše preuzeli na sebe. Vaši su planovi po pitanju jedne osobe veliki – nadate se i očekujete da ćete ubrzo ugovoriti ljubavni susret.

ŠKORPIJA

Niste voljni za rad, ali vas poslovni partneri i saradnici pritiskaju, pa ćete prionuti na posao. Kakav trud, takvi i rezultati – bilo bi baš fino da ne napravite ozbiljnije propuste. Jednu osobu ne možete da izbacite iz glave. Non-stop razmišljate o kontaktu s njom.