Astro

NOVA NEDELJA: Lavovi imaju nerealna očekivanja od partnera, i Ovnovima se čini da puno pružaju, a malo dobijaju...

Bikovi probleme sa posla prenose na privatan život i odnose sa partnerom. Kako ćete se vi razumeti sa svojim kolegama, ukućanima i partnerima, ove nedelje, saznajte od našeg astrologa.

16.05.2021. - 14:58h
Razumećemo se
Razumećemo sefoto: Inside Creative House/Shutterstock

OVAN

Hrana

Nedelja društvenih aktivnosti, veselja, druženja i sa prijateljima i sa porodicom, pa je više nego izvesno da ćete kušati sa zadovoljstvom i slatke i slane specijalitete. Sada možete istovremeno da ugodite sebi ali i da ne preterate i ne opteretite želudac.

Ljubav

Jako ćete se angažovati oko svega što volite i oko onih koje volite. Da će vam biti uzvraćeno – hoće, ali možda ne baš uvek na način koji je vama blizak. Tako da nemojte da se iznenadite ukoliko vas u ovoj sedmici neke situacije budu žacnule u srce ili vam odreaguje stomak na njih. Partner ume povremeno biti površan, ali ipak donosi dobru energiju i zabavu u vaš odnos. Slobodni Ovnovi – uglavnom neke fine nove komunikacije kod vas, ali se istovremeno provlači i energija prošlosti. Možda u sličnostima sa onim kroz šta ste već prošli....a možda i neka bivša emocija pokušava da dođe nazad do vas. Videćemo....

Posao

Ne baš savršena nedelja kada je posao u pitanju. Ne mora da znači da će se dešavati bilo šta loše, ovo može da pokaže i da vam ovaj segment odvlači previše energije a da rezultatima i niste posebno zadovoljni. Postojaće talasi velikih obaveza, dani u kojima nećete moći da se sastavite jer ćete biti potrebni na sto strana a vas će nervirati zato što ne uspevate da kontrolišete situaciju. Mirom i strpljenjem završićete sve što imate na najbolji način – nervozom ćete samo iziritirati želudac.

Novac

Korektna situacija, mada ima većih troškova u najavi.

Zdravlje

Lako su moguće prehlade, kao i sitnije povrede.

BIK

Hrana

Vašu želju za zdravijim načinom ishrane ove sedmice može pokvariti potreba da svaki čas u prolazu posegnete za nekom brzom hranom ili da usput gricnete po koji zalogaj. A znate kako to ide – maleni zalogaj tamo, maleni zalogaj ovamo – i čovek ni ne shvati koliko je zapravo pojeo....

Ljubav

Neke situacije na poslu, u okolini ili vaši lični problemi i problemčići mogu vam povremeno donositi talase nervoze, ali je malo verovatno da bi oni sada mogli da pokvare odnos sa osobom koju volite. Jer, čak i kada ste najnervozniji, za partnera ćete imati lake i lepe reči i postupke. Druga strana je sada posebno emotivna i osetljiva – nekad će vam to prijati, a ponekad vas može malo „gušiti“. Slobodni Bikovi – moguća je pojačana komunikacija sa osobama iz vaše prošlosti. Da li će to otići u nekom pravcu ili ne – pokazaće naredni period. Kod vas ima i noviteta, pa vam svakako neće biti ni malo dosadno.

Posao

Ili je bolja energija na poslu ili se pak vi osećate bolje pa ništa ne doživljavate previše dramatično. Čeka vas lepa količina obaveza u ovoj sedmici, ali ste vi nekako spremni na to i sa više elana ćete obavljati dnevne zadatke. Nešto više pažnje obratite na dokumentaciju i sva papirološka pitanja – povremeno samo „prelećete“ preko ovakvih stvari, pa je moguće da ćete tek u narednom periodu otkriti da ste nešto propustili ili odradili pogrešno. Korektan odnos sa onima sa kojima radite i sarađujete.

Novac

Ne zalećite se u troškarenja ili veća ulaganja. Budite oprezni i mudri.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija. Kod pojedinih – sitniji problemi sa grlom ili štitnom žlezdom, hormonima

BLIZANCI

Hrana

Pojedini Blizanci mogli bi imati problem sa viškom vode u organizmu ili sa nadimanjima. Konzumirajte češće čaj od peršuna ili đumbira, smanjite unos soli, a mogli biste da se okrenete laganijoj hrani, baziranoj na povrću i svežem voću.

Ljubav

Vi nosite lepu i opuštenu energiju, partner nosi mudrost, razumevanje. I sad, kad se pogleda na ovaj način – sve bi trebalo da bude savršeno, zar ne? No, nisam sigurna da ćete do tog savršenog stići baš lako. Naime, partner može smatrati da se previše opušteno i površno postavljate u nekim situacijama i po nekim pitanjima gde biste trebali da budete mnogo ozbiljniji. Tako da može da se dogodi da će vam prilično često soliti pamet. Ništa strašno, ali pomalo iritantno, za obe strane. Slobodni Blizanci – sada skrećete pažnju na sebe. Privući ćete i one koji su pravi, ali i one koji su pogrešni. Izbor je vaš.

Posao

Prilično ste fino vi angažovani u ovom periodu kada je posao u pitanju. Nije vam ništa teško, motivisani ste dobrim rezultatima a imate i sto i jednu ideju kako da podignete svoje poslovanje na viši nivo. Može se dogoditi tokom ove nedelje da pokušate da radite mnogo stvari odjednom, što će proizvesti samo zbrku pa vam se ne savetuje takav način funkcionisanja. A da ne pričam o tome da možete napraviti sto i jednu grešku – neke ćete otkriti odmah, ali će neke izaći tek u naredna dva meseca na videlo.

Novac

Povremeno impulsivna trošenja.

Zdravlje

Problemi sa alergijama.

RAK

Hrana

Biće vam fino da se čas tešite, čas čašćavate hranom, pogotovo slatkišima. Mars u vašem znaku istovremeno donosi i veliku energiju, ali i veliku nervozu ukoliko tu energiju ne trošite. Da biste sprečili impulsivna grickanja svako malo – pokrenite se.

Ljubav

U ovom periodu kao da ste razapeti između emocija koje divljaju u vama i ubadaju vas direktno u stomak i srce – i između nestrpljivosti i nervoze koje može poticati partner, ali i neke nerešene situacije u vašem odnosu koje vam stoje u mislima. Vi kao da ste konstantno u pregovorima sami sa sobom i nikako da donesete konkretnu, pravu odluku iza koje biste mogli da stanete. Smatrate da vas partner ne razume, ali to nije tačno – ne razumete vi sami sebe. Slobodni Rakovi – u mislima ste okrenuti ka nekom, a moguće je da vas čak i više osoba trenutno „okupira“. Još uvek niste sigurni na koju ćete stranu.

Posao

Postoji određeno nezadovoljstvo partnerskim i saradničkim odnosima. Kao da smatrate da vi dajete previše, a da druga strana koči. Ili vam se ne dopada finansijski momenat koji se vezuje za trenutno poslovanje. Neko ko ima više iskustva od vas može vas posavetovati kada su neke vaše ideje i zamisli u pitanju – pomoći vam da to uobličite i na pravi način aktivirate. Ono što morate imati jeste strpljenje po svakom poslovnom pitanju, a toga vam sada zaista nedostaje. Ne može krenuti na bolje preko noći.

Novac

Samo ste povremeno zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje

Pojačan stres.