Astro

Blizanci, partner vas danas gađa baš tamo gde ste najtanji; Vage, muče vas dogovori, razmišljajte da menjate taktiku...

Mnogi se danas odmaraju od posla, ali nekima će ljubavna dešavanja zabiberiti subotu. Da li ste na listi ovih "izabranika", proverite!

15.05.2021. - 06:30h
Par
Parfoto: RenataP / Shutterstock

OVAN

Sve više ste nestrpljivi po nekim pitanjima – ako danas ne budete u poslovnom segmentu ostvarili ono što vam je bitno, bićete jako razočarani. Dan kao savršen za flertovanje i za aktivnosti u ovom segmentu. Vaša pažnja može biti usmerena na više strana.

BIK

Znate i sami da je neophodno da se posvetite nekim obavezama, ali vi ni malo niste raspoloženi za posao. Čas se aktivirate, čas se u potpunosti povučete i olenjite. Najradije biste dan proveli kod kuće, u nekoj opuštenoj atmosferi, po mogućstvu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Rastrčaćete se na sve strane jer ste u poslednjem trenutku shvatili da je nešto što ste trebali da odradite ostalo nezavršeno. Prionite na posao, možete ovo završiti. Voljena osoba vas „gađa“ baš tamo gde ste najslabiji i najosetljiviji. Pokušavaćete da ne pokažete da ste povređeni.

RAK

Najviše ćete se danas baktati pitanjima finansija. Moguća je zabrinutost zbog kašnjenja priliva ili zbog obaveza koje su došle na naplatu. Neki od vas će danas posegnuti i za pozajmicom od strane kolege ili rođaka. U kontaktu sa voljenom osobom preterujete, ali vas partner toleriše.