Astro

Ovog petka neko pokušava da vrbuje Ovnove, Bikovi dobijaju super vesti, Rakove drmusaju dešavanja... A Bliizanci uživaju!

Poslednji dan pred vikend. Kako ćete se nositi sa izazovima ovog dana posmatrano iz astro ugla, pročitajte!

14.05.2021. - 06:30h
Blizanci
Blizancifoto: oneinchpunch/Shutterstock

OVAN

Jedna osoba danas pokušava da vas pridobije za svoje planove. Mislim da je vredno da je saslušate i da razmislite o njenim predlozima. Moguće je da se ovo razvije u korektnu saradnju. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte unositi bespotrebno svađu.

BIK

Dobijate informacije koje su povoljne po vas, ali još uvek niste sigurni koliko smete da se radujete unapred. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu onoga što ste čuli. Sa dve osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju.

BLIZANCI

Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret, jer danas ni na koji način ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpeti i pritisak od strane saradnika ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se maksimalno da vas odobrovolji.

RAK

Svesni ste da su vam promene bukvalno na domak ruku i danas ćete maksimalno ubrzati tempo. U drugom delu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom. Bićete prodrmani dešavanjima.