Pripadnice ovih znakova imaju toliko JAK LIBIDO da mnogi veruju da je njihov seksualni apetit - NEVEROVATAN!

Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu i kao nezasiti seksualni partneri. Njih uzbuđuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovarate određene reči.

Ilustracija, foto: Svitlana Sokolova/Shutterstock
Ilustracija, foto: Svitlana Sokolova/Shutterstock
.

1. Škorpija

Škorpionke imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strastvena ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato što voli da isprobava nove stvari.

Sve što bi trebalo da uradite je da se nasmejete na određeni način, uputitejoj 'značajan' pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiće igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama boljebi bilo da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da se voli da se držio za ruke ili da se stalno dodiruje njen seksualni poriv je uvek jak, piše portal Your Tango.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čist adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentiranja.

Ženski Ovnovi su izuzetno strastveni što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnošću i željom za igrom.