Bikovima je DANAS idealan dan da sa nadređenima pokrenu važne razgovore; sa Lavovivima neko želi avanturu; Škorpijama kaplje novac

Mnogi horoskopski znakovi će ove srede imati razloga za sreću!

Ilustracija, foto: Depositphotos/VitalikRadko
Ilustracija, foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

OVAN

Danas je pravi momenat da osobama sa kojima želite da ostvarite saradnju, iznesete svoje predloge. Danas budite aktivni, jer ćete na lakši način pokrenuti one komunikacije koje su vam bitne. Ista situacija važi i za emotivni segment – budite aktivni!

BIK

Odličan momenat da sa nadređenima pokrenete neke priče – ne oklevajte, imate dovoljno samopouzdanja i ubedljivosti. U emotivnom segmentu, očekujte da će se jedna osoba veoma aktivirati prema vama. Možete osetiti jaku zainteresovanost.

BLIZANCI

Nešto što ste pokrenuli danas dolazi na realizaciju ili ćete dobiti pozitivne odgovore na ona pitanja koja vas interesuju. Nestrpljivost vas drma i jedva ćete čekati da se bacite u akciju kada je emotivni segment u pitanju. Bićete komunikativni i raspoloženi za flert.

RAK

Povremeno može dolaziti do problema u komunikaciji. Kao da govorite različitim jezicima – potrudite se da budete strpljivi i da objasnite sagovorniku ono što vam je važno. Neophodno vam je da emotivni partner pokaže više razumevanja i pažnje kada ste vi u pitanju.

.

LAV

U vrlo ste dobrom raspoloženju i bilo bi najbolje da najzahtevnije obaveze završite što pre. Ne ostavljajte važne stvari za kasnije, jer ćete verovatno biti mnogo statičniji. Potezi neke osobe prema vama naterali su vas da se zamislite. Jasno vam je da ona želi avanturu sa vama.

DEVICA

Bićete uporni i tražićete da kolege ili poslovni saradnici saslušaju vaše mišljenje ili predloge. Nemojte odustati i povući se. Vaše ideje su odlične i trebate ih podeliti sa zainteresovanima. iskoristite ovaj dan da sa voljenom osobom provedete lepe i mirne trenutke kod kuće.

VAGA

Od ranog jutra zaokupiće vas pozivi i poruke i izvesne su velike aktivnosti. Lako ćete se dogovarati sa onima sa kojima dođete u kontakt. Iskoristite svoju ubedljivost i u emotivnom segmentu – vreme je da budete konkretniji kada je jedna osoba u pitanju.

ŠKORPIJA

Odlično se osećate i krenućete u akciju od prepodnevnih sati. Velike mogućnosti da tokom ovog dana dođete do važnog dogovora. Takođe, otvorene su vam predispozicije za više priliva. U emotivnom segmentu bićete vrlo emotivni i željni kontakta sa voljenom osobom.

.

STRELAC

Uspeli ste da pokrenete neke ljude i sigurno je da će vam oni izaći u susret po pitanjima koja su vam važna. Često ćete tokom ovog dana razmišljati o jednoj osobi. Ipak, vi niste u potpunosti raščistili sa blokadama u svojoj glavi i oklevaćete i na dalje sa akcijom.

JARAC

Uzalud ćete danas pokušavati da ubedite neke ljude. Ako je neko tvrdoglav i nezainteresovan da vas čuje, nemojte uzalud trošiti glas. Pustite neka svako radi onako kako misli da treba. Preko poslovnog segmenta danas možete započeti otvorenije flertovanje sa nekim.

VODOLIJA

Bićete u velikim pripremama jer vas očekuje poslovni sastanak ili dogovor, gde ćete želeti da budete u potpunosti spremni i na visini zadatka. Proverite da li je sve u redu sa papirima koji su vam važni. U emotivnom segmentu velike mogućnosti za dogovaranje susreta.

RIBE

Potrudite se da budete odgovorniji prema obavezama, jer je moguće da ćete na bitne stavke zaboraviti. Bolje ste raspoloženi u drugom delu dana, a tada je pravi momenat i za emotivni susret. Kod vas je prisutna velika strast i jedva ćete čekati da se vidite sa partnerom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/