Astro

Najveće svađalice Zodijaka: Bik se raspravlja, a ako se posvađate s Blizancima, vaše uši će EKSPLODIRATI!

Razgovor sa Škorpijama brzo može da eskalira u epsku svađu, čak i pre nego što to shvatite. Ako ih bocnete, podstaćićete njihovu glasnu i besnu samoobranu, a Rakovi se ljute godinama...

11.05.2021. - 16:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Dean Drobot/Shutterstock

Zaista je frustrirajuće razgovarati s nekim ko nije racionalan. Kako razgovarati s takvim ljudima, ipak, oni su uvek spremni za eksplozivnu prepirku.

Prepoznavanje takvog karaktera može vam pomoći da na vreme pobegnete od rasprava i svađa u kojima ne želite da učestvujete.

Lav

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu da budu najveći protivnici kada je reč o  neslaganju. Čak i ako se stvar može rešiti mirno, Lavovi će tražiti način da neslaganje glorifikuju i pojačaju, pogotovo ako ste ih pogodili u ranjivo mesto.

Mogu se služiti verbalnim slengom, optužbama ili čak preći u fizički obračun. Najbolji način da prekinete raspravu s Lavovima je da zauzmete stav "izvinjavanja" i da u buduće izbegavate tematiku koja može podstaći njihov bes, piše 24sata.hr.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, ali neće započeti svađu ako se sa njima ne složite. Mogu satima da raspravljaju i nikad neće priznati da su pogrešili, jer su previše uvereni u činjenicu da su uvek u pravu. Oni mogu brzo da odbrane svoje postupke, pa budite spremni da popustite u borbi s Bikom.

Škorpija

Razgovor s njima brzo može da eskalira u epsku svađu, čak i pre nego što to shvatite. MAko ih bocnete, podstaćićete njihovu glasnu i besnu samoobranu.

Takođe su vrlo izbirljivi u onome što govore, pa ako se s njima svađate, vrlo verovatno će ići na to da vas povrede, što i kod vas može da izazove bes i eskalaciju situacije. Imajte na umu da Škorpije nikad ne propuštaju priliku da kažu nešto uvredljivo.

Blizanci

Vrlo su nepredvidljivi. Njihovo raspoloženje može da se promeni u bilo kom trenutku, pogotovo ako ih uznemiravate onda kad su posvećeni sebi. Jako su defenzivni, a eskalacija sukoba će ih podstaći da se potpuno 'isključe' i ignorišu vas, koliko god da je potrebno. Ako se posvađate s Blizancima, vaše uši će eksplodirati jer će u većini slučajeva neumorno nastavljati sa svađom.

Rak

Morate biti posebno oprezni kada razgovarate s Rakom. Vrlo su emotivni i osećajni. Zato ova osobina može da ih učini eksplozivnim. Jednom opaskom kojom ste ih povredili možete stvoriti situaciju zbog koje se mesecima ljute na vas, a možda i godinama, piše Times of India.

Zato se ne čudite, ako u nekoj svađi spomenu kako ste ih pre tri godine i tri meseca povredili  nekom bezazlenom rečenicom, koja je njima bila izrazito uvredljiva. Možda mogu biti mirni, ali su i jako uvredljivi.