Astro

Večeras je mesec Mlad i donosi promene, posebno Biku: Uživajte u obilju ljubavi i lepote!

Mlad Mesec ovog maja stiže nam u noći između 11. i 12. dana u mesecu i biće u znaku Bika. Astrolozi najavljuju jedan uglavnom miran i pozitivan period, a najveću sreću će doneti Bikovima.

11.05.2021. - 20:00h
Mesec je mlad, a noć je vrela...
Mesec je mlad, a noć je vrela...foto: Olha Volynska / Shutterstock

Sa ovim mladim Mesecom slede nam promene i potreba za finansijskom i materijalnom sigurnošću. Mnoge osobe će tražiti podršku od drugih da bi uspele. Slobodno se upustite u nove projekte ili počnite da ostvarujete ono o čemu već dugo maštate, jer će vam zvezde obasjati put ka uspehu.

Ovaj period je u znaku uživanja i hedonizma. Udovoljite sebi i opustite se, zaslužili ste to.

Povećana je briga o sebi i svojim potrebama pa se mogu otvarati i neki novi životni putevi. Kako je Bik zemljani znak tako će nas i ovaj mlad Mesec spustiti na zemlju i u realnost.

Izražena je ženska energija, veliko samopouzdanje pa možete iskoristiti sve potencijale. Sada nije vreme da se držite svoga ega već se prepustite svom unutrašnjem glasu i pustite da vas vodi i napunite baterije za nove poduhvate.

Iako će gotovo svi iskusiti samo pozitivne aspekte ovog mladog Meseca, nekim znakovi će se suočiti i sa manjim poteškoćama. Pronađite svoj znak  i saznajte kako su vam zvezde nakonjene.