Astro

Utorak je: Bikovi ne odustaju od bitnih pitanja, Ovnovi dobijaju finansijsku injekciju, a Rakovi neočekivanu podršku

Večeras je Mlad Mesec. Šta to donosi vašem horoskopskom znaku proverite!

11.05.2021. - 06:30h
Nekome stižu pare
Nekome stižu parefoto: isleem/Shutterstock

OVAN

Mlad Mesec će tokom ove noći aktivirati vaše polje ličnih vrednosti, posla i novca. Očekujte u narednom periodu mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Tokom ovog dana velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima.

BIK

Mlad Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti. U narednom periodu doći će do velikih promena i pokreta u saradničkim i partnerskim odnosima, ali i na emotivnom planu. Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna.

BLIZANCI

Mlad Mesec u vašem polju podsvesti doneće da u narednom periodu budete sigurniji u to koje poteze morate povući da biste sredili svoju poslovnu situaciju. Takođe – biće potrebno više pažnje obratiti na zdravlje. Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja.

RAK

Mlad Mesec u polju prijatelja I budućnosti doneće da u narednom periodu ostvarite velike pomake u onim poljima koja su vam bitna, sve zahvaljujući podršci nekih ljudi. Tokom ovog dana poslovno ćete biti dosta aktivni, mada možete osećati blago nezadovoljstvo emotivnim životom.