Astro

Ovog ponedeljka: Devicama sve ide od ruke, Vage koriste sjajne prilike, Škorpije se kolebaju kako da postupe...

Da li ćete danas biti zatrpani obavezama, ili ćete uspeti da iskoristite prilike koje vam se ukazuju, saznajte od naše astrološkinje. .

10.05.2021. - 06:30h

LAV

Kratkotrajna uznemirenost zbog neke kritike na vaš račun. Ako je u pitanju opomena zbog posla koji niste završili, obratite se kolegama – danas su spremni da vam izađu u susret. Prijaće vam da budete u pokretu, da se družite sa prijateljima ili da budete sa partnerom.

DEVICA

Dosta toga vam ide na ruku od samog početka dana. Promene u poslovnom segmentu se dešavaju baš u onom pravcu kojem ste se nadali. Kroz misli vam se vrlo često provlači osoba sa kojom imate razliku u godinama. Vrlo ste zainteresovani za ostvarivanje intimnijeg kontakta.

VAGA

U odličnom ste raspoloženju, a i dešavanja u poslovnom okruženju vam idu na ruku. Dosta toga će danas ići u vašu korist, potrudite se da iskoristite šanse koje vam se budu ukazivale. Ako želite da intenzivnije pokrenete komunikaciju sa osobom koja vas interesuje, sada je pravi trenutak.

ŠKORPIJA

Niste sigurni kako da postupite u jednoj situaciji. Dobili ste neku formu odobrenja, ili najave da će ono što želite biti omogućeno, ali vi još uvek pomalo oklevate i kalkulišete. Odnos sa emotivnim partnerom je ispunjen strasnim momentima.