Astro

Ovnovi, ovog petka ne zauzimajte “gard”, već saslušajte drugu stranu; Bikovi, ne zatežite odnos sa partnerom jer će biti svađe...

Pred Lavovima je predivan dan, naročito posle podne. Da li je takva i vaša astro priča danas, saznajte od našeg astrologa.

07.05.2021. - 06:30h
Bez garda, zatezanja, samo polako i tolerantno sa dozom smeha
Bez garda, zatezanja, samo polako i tolerantno sa dozom smehafoto: Voyagerix / Shutterstok

OVAN

Definitivno u nekim situacijama preterujete. Nema potrebe da odmah „zauzimate gard“ i da budete spremni na raspravu – umesto toga, saslušajte šta sagovornik ima da vam kaže. U emotivnom segmentu ovo je dobar momenat, naročito za one koji su spremni na nova poznanstva i flert.

BIK

Drugi deo dana vam donosi izuzetno dobro raspoloženje. Po pitanju poslovnih obaveza potrudićete se da budete ažurni i odradite ako ste nešto propustili u prethodnim danima. Pređite preko nekih nebitnih sitnica i ne dovodite odnos sa voljenom osobom na granicu rasprave.

BLIZANCI

Imate prave predloge, kreativni ste i ubedljivi – više je nego izvesno da biste mogli ostvariti prave dogovore ili pokrenuti komunikaciju koja vam je bitna. Ovo će biti naglašeno i u emotivnom segmentu – zato je pravi trenutak da izađete, upoznate nove ljude, družite se.

RAK

Imate osećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete moći da ih završite na vreme. Doduše, moguće je da ćete se zadržati prekovremeno na poslu. Vaša emotivnost je danas prenaglašena – potrebna vam je veća podrška i više vremena sa voljenom osobom.