Astro

Subota: Devicama ništa nije teško - dejt je na vidiku. I Ovnovi su užurbani zbog ljubavnih očekivanja... Šta je sa Blizancima?

Kakva će biti ova subota iz astrološkog ugla, saznajte!

08.05.2021. - 06:30h
Društvo je spremno
Društvo je spremnofoto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Dosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, mnogo kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti jer ste izuzetno dobro raspoloženi i puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

BIK

Imate svu moguću podršku od drugih, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće jako plodnosno i trajno, pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

BLIZANCI

Rešili ste da se maksimalno uozbiljite. Svaka čast, i vreme je bilo! Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom segmentu, i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmereni na to da unapredite emotivnu vezu u kojoj ste.

RAK

Okolnosti su danas na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju i biti više nego zadovoljni rezultatima. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osećaj stabilnosti.