Astro

Ovog UTORKA: Blizanci pod kritikom poslovnog saradnika, Device ne znaju šta će od obaveza, Vage očekuje značajan susret

Težak neki dan za većinu horoskopskih znakova...

04.05.2021. - 06:30h

LAV

Niste sigurni kako biste trebali da postupite u jednoj situaciji, koja je zbunjujuća po vas. Savetuje vam se da sačekate da se neke stvari razbistre. U emotivnim relacijama ovo može biti divan, ispunjen nežnošću i romantikom dan. Mogućnosti novih poznanstava.

DEVICA

Danas su vam nametnute velike obaveze i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo i kontakt sa osobom koja će vas jako zainteresovati.

VAGA

Vrlo značajan kontakt ili susret. Ako vam zatreba savet ili pomoć, slobodno se obratite starijem kolegi ili osobi koju smatrate autoritetom po nekim pitanjima. Želeli biste da voljena osoba pokaže više razumevanja prema vašim problemima. U stvari – tražite pažnju.

ŠKORPIJA

Vaši su planovi tokom ovog dana vrlo ozbiljni a otvoriće vam se i mogućnost da dobijete jaku poslovnu ponudu. Pokušavate da uspostavite bolji kontakt sa kolegama i bliskim saradnicima. Problem emotivne prirode je prilično beznačajan, samo ste ga vi u svojoj glavi preuveličali.