Astro

Ovog UTORKA: Blizanci pod kritikom poslovnog saradnika, Device ne znaju šta će od obaveza, Vage očekuje značajan susret

Težak neki dan za većinu horoskopskih znakova...

04.05.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/TarasMalyarevich

OVAN

Neke napete momente ste ostavili iza sebe, ali vas još uvek drmaju nervoza i stres, jer je količina obaveza prilično velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Nije vreme za sukobe sa emotivnim partnerom, pogotovo ako svoju poslovnu nervozu prenosite u emotivne relacije.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspevate da se uskladite sa saradnicima. Možda nećete biti baš u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali je sada tako kako je. Svesni ste da ste napravili greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom i trudićete se da to ispravite.

BLIZANCI

Poslovni saradnik vas je „pritisnuo“, a možda i iskritikovao zbog kašnjenja sa obavezama prema njemu. Ne bunite se, jer ste svesni da je u pravu. Odradite ono na šta ste se obavezali. Prijaće vam kontakt sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK

Maksimalno ste posvećeni svojim obavezama, iako ne osećate dovoljan elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera, kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje. U emotivnim relacijama – pokažite poštovanje prema voljenoj osobi.