Astro

Ovnovi su danas sumnjičavi, Bikovi zatrpani obavezana, Blizanci zabrinuti zbog troškova...

Ovnovi su danas promenljivog raspoloženja. Kakvog ćete biti vi i  kakve su astro prognoze, pročitajte.

03.05.2021. - 06:30h
Razgovor sve rešava
Razgovor sve rešavafoto: XiXinXing / Shutterstock

OVAN

Šareno raspoloženje danas. S jedne strane – dosta ste nervozni, s druge – osećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Sumnjičavi ste prema voljenoj osobi. Neki njeni postupci vam unose pometnju.

BIK

Velika količina obaveza, a neke od njih ne mogu da čekaju. Svesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali nemate ni snage ni volje za tako nešto. Emotivni partner bi mogao da vam ulepša dan, ali biste trebali da se prepustite i dozvolite njemu da vodi celu situaciju.

BLIZANCI

Vaše raspoloženje je dobro, i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je neophodno. Zabrinutost zbog troškova. Mogućnost susreta ili poznanstva sa osobom sa kojom će odmah proraditi varnice.

RAK

Šta god da pokušavate da pokrenete ili ugovorite – suočavate se sa odlaganjima ili blokadama. Nemate prave sagovornike, pa je možda bolje da se povučete i usmerite na redovne obaveze. Emotivni partner vas pritiska svojom preteranom brigom.