Astro

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. MAJA: Lavovima sledi turbulentan ljubavni period; Vage, smanjite očekivanja od partnera

Šta vam zvezde prognoziraju predstojeće nedelje?

02.05.2021. - 14:30h

RAK

Hrana

Mislite malo na svoj želudac i varenje, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka - pa se potrudite da izbegavate premasnu, prezačinjenu hranu, grickalice I neumerenost kada su slatkiši u pitanju. Pokušajte da “grickate” zdravo – suvo voće, lešnike, bademe, orahe.

Ljubav

Postoji pojačana nervoza u prvom delu sedmice u partnerskim odnosima. Moguće je da se partnerove i vaše želje u ovim danima ne poklapaju i da će vam trebati dosta truda da nađete kompromisno rešenje. Ostatak nedelje je bolji, pogotovo što postoji šansa da ćete više vremena posvetiti druženju sa zajedničkim prijateljima. Oboma će vam prijati da budete u širem krugu ljudi jer će vas opuštena i vesela atmosfera smirivati i jačati optimizam. Slobodni Rakovi – preko prijatelja ili društvenih kontakata, mreža – sledi vam interesantna komunikacija sa osobom koja će početi da se uvlači u vaše misli.

Posao

Sa Marsom u svom znaku – vodićete sebe I sve ono što se vezuje za posao u dobrom pravcu. Energije I volje imate I iako nećete biti zadovoljni tempom kojim se stvari odvijaju – pozitivne promene će se nastaviti. Ukoliko imate neke nove ideje I planove – sada vredi posvetiti se tome jer period koji je ispred vas nudi šansu da napravite jedan ozbiljan zaokret ili obezbedite sebi kvalitetan dogovor. U drugom delu nedelje – moguće su informacije koje će vam dati vetar u leđa. Pojava novih saradnika ili klijenata.

Novac

U jednom trenutku vrlo oprezno baratate novcem, a u drugom – rasipate.

Zdravlje

Problemi sa grlom, prehlade.

LAV

Hrana

Vašem stomaku neće prijati prejaki začini, naročito ljuta hrana. Takođe, vodite računa da neispravnim ili nedovoljno termički obrađenim namirnicama ne pokvarite stomak. Iz tog razloga izbegavajte brzu hranu. Pokušajte da ne preterujete, količinski smanjite obroke.

Ljubav

U ovu sedmicu ne ulazite u baš savršenom odnosu sa voljenom osobom I ukoliko budete potencirali na razlikama I na tvrdoglavosti – postoji šansa da vam makar prvih par dana prođe teskobno, turobno, napeto I sa čestim raspravama. Trenutno ne postoji šansa za promene koje bi vam odgovarale, stanje je takvo kakvo je I vaš je izbor da li ćete pokušavati da uživate u tome što imate ili ćete se potruditi da nemate ni to. Slobodni Lavovi – za vas bi najbolje bilo da se družite I da se što više opustite, mada postoji šansa da vam se neko opako dopadne I da se “lomite” da li da pokrenete priču ili ne.

Posao

Pred vama nije jednostavna poslovna sedmica – ulazite pod pritiskom u nju, od vas se očekuje I ono što možete uraditi ali I ono što je maltene nemoguće. Moraćete ovih dana sebe da “dajete” stopedeset posto u poslu, ali ako je za utehu – sve ovo će vam se višestruko isplatiti. Nećete biti sa laganim ljudima I situacijama u kontaktu, ali nemojte se bojati izazova jer ste sada više nego sposobni da sa njima izađete na kraj. Ne dozvolite da vas izbacuju iz takta, budite odgovorni ali i korektni prema drugima.

Novac

Protok novca će se pojačati I to više nego što očekujete.

Zdravlje

Korektno, ali ipak nešto više pažnje obratite na grlo.

DEVICA

Hrana

Možda vi niste, ali vaš stomak je izuzetno “probirljiv” tokom naredne sedmice. Neke namirnice kao što su mesni i mlečni proizvodi, ni malo vam neće odgovarati. Prija vam kuvana hrana – variva, supe, ali I svo zeleno povrće.

Ljubav

Vaša će snaga I energija većim delom od ove sedmice biti usmerena na posao, što znači da će za partnera ostajati manje vremena nego inače. Ovo ne mora da dovede ni do kakvih problema, ukoliko vi budete spremni da dragom vam biću posvetite svaki trenutak slobodnog vremena. Doduše, partner može očekivati više nego što vi trenutno možete da mu pružite, pa može povremeno biti neraspoložen ili zahtevan. Slobodne Device – preko poslovnog segmenta ili preko društvenih mreža stižu od ove sedmice konkretnije ljubavne “ponude”. Može biti zanimljivih dešavanja, vredi nekome otvoriti srce.

Posao

Izgleda da je za Device došao period da konkretnije “naplate” svo svoje zalaganje I trud iz prethodnog perioda. Početkom nedelje Merkur, vaš vladar ulazi u polje karijere, a na samom kraju sedmice sledi ga I Venera. Obim obaveza hoće se u ovoj nedelji dodatno pojačati – od vas će se očekivati da budete na tri mesta u isto vreme, ali mislim da će vam to I uspevati, mnogo lakše nego inače. Promene koje ste očekivali sada dolaze a vi ćete biti izuzetno podstaknuti I motivisani da što pre dođete do njih.

Novac

Veći prilivi tokom ovog perioda.

Zdravlje

Od utorka ulazite u znatno lakšu zdravstvenu fazu.