Horoskopski znakovi koji se NIKAKO NE SLAŽU JEDNI SA DRUGIMA!

Oni imaju potpuno različite karaktere i zato se neki znakovi Zodijaka jednostavno ne slažu, a možda čak i ne podnose!

Ilustracija, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Ilustracija, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

Blizanci i Blizanci

Ovo je jedan znak koji teško može "sam sa sobom". U sebi nose dve ličnosti i stalno hoda između normalnosti i ludila. Kada imate dva Blizanca, pred vama su dve moguće situacije - ili će biti najbolji prijatelji ili najgori neprijatelji. Kod njih nema zlatne sredine.

Škorpija i Vodolija

Za Vodolije se smatra da su opušteni, otvorenog uma i ćudljivi, a to se baš ne sviđa Škorpijama. Njihova netrpeljivost je obostrana i Vodolije u jednakoj meri ne mogu da podnesu Škorpiju.

Vaga i Ovan

Vage imaju "glavu u oblacima" i u njihovom svetu sve je lepo i u ravnoteži. Tu dolazi do sudara svetova, jer je Vaga znak koji želi da održi mir, a Ovan je tvrdoglav i uvek mora da bude u pravu. Iako su često neprijatelji, ipak poštuju jedno drugo jer se razumeju na način koji drugi znakovi ne mogu da dokuče.

Lav i Bik

Iako Lav i Bik mogu da imaju dobru ljubavnu vezu, jer se suprotnosti privlače, prijateljstvo teže održavaju. Potreba Lava da bude odan suprotstavlja se potrebi Bika da napravi sve što mora da bi dobio ono što želi. Uz to, hrabrost Lava i tvrdoglavost Bika nije dobra kombinacija, u isto vreme su jako slični i jako različiti.

Rak i Ribe

Razlikuju se po tome kako se nose sa svojim osećanjima. Dok Rak svoje osećanja guta i drži ih duboko u sebi, Ribe su sasvim suprotne i jasno pokazuju kako se osećaju u bilo kom trenutku. Zbog toga ova dva znaka često budu neprijatelji jer ne mogu da podnesu kako se onaj drugi nosi s emocijama.

Ovan i Ovan

Osim Blizanaca, i Ovan teško podnosi 'samog sebe'. Zamislite samo situaciju u kojoj se dva Ovna posvađaju oko nečeg, svima je jasno da nijedan neće popustiti i priznati da nije u pravu, a to vodi prema katastrofi. U stanju su da se svađaju i gledaju "preko nišana" decenijama, piše Your Tango, a prenosi 24sata.hr.