Device usrećuju sitnice, Jarčeve poštovanje, Ribe razumevanje... A šta USREĆUJE vaš horoskopski znak?

Prema zvezdama, svaki horoskopski znak ima nešto što mu je neophodno za sreću.

Foto: G-Stock Studio/Shutterstock
Foto: G-Stock Studio/Shutterstock
.

Ovan

Za ovaj znak zodijaka, sreća je postignuće. Da bi bili zadovoljni i ispunjeni, uvek teže za postizanjem ciljeva koje sebi zacrtaju. Ne drži ih mesto, nego cilj i akcija.

Bik

Bik je najsrećniji kada je u romantičnom i maznom raspoloženju. Čulna uživanja su za Bikove neophodnost, a ljubav nije nekakav svetli ideal, nego pažnja, nežnost, poljupci, intima i romantika.

Spremite se za važne životne promene: Mlad Mesec u znaku Škorpije će imati veliki uticaj na ova 3 znaka!

Blizanci

Među gomilom ljudi, Blizanci se osećaju smireno, stabilno i srećno. Kada možete da svakoga šarmirate i ostavite neizbrisiv utisak u razgovoru, vi ste u svom elementu.

Rak

Rak je potpuno srećan kada može da uživa u kvalitetno ispunjenom vremenu sa svojim prijateljima i voljenom osobom. Ljudska toplina, privrženost i izražavanje ljubavi i nežnih osećanja, ispunjavaju srce i dušu svakog Raka.

Lav

Odgovornost i zasluge usrećuju svakog Lava. Ako ima čime da upravlja i rukovodi (pomoćnike u kuhinji, na gradilištu, u istraživanju…) Lav je zauzet, važan i srećan. Ako ne radi ništa i ničim ne upravlja, Lavu je dosadno i gubi energiju.

Devica

Device izuzetno vode računa o sitnicama i to ih čini srećnim. A to su sve one sitnice koje drugima promaknu prilikom analiziranja, ili planiranja. Kada svojom inteligencijom i sposobnošću da vode računa o detaljima olakšavaju drugima i usmeravaju ih ,tada su zadovoljne..

Vaga

Harmonija i sklad usrećuju Vagu. Dovoljno je da im dan prođe bez stresa, sukoba, bez remećenja planova, a najbolje – bez i jedne loše vesti.

Iako se to retko dešava, Vage su često srećne, jer se stalno trude da stvore i održe harmoniju.

Škorpija

Polje ispunjenja i sreće za Škorpiju su brojna iskustva i bliske osobe sa kojima ih proživljava i deli. Nema površnih zadovoljstava za Škropiju, ona voli da u svemu pronađe smisao i da ga duboko doživi.

Strelac

Strelac je brz i sreću dostiže, hvata i prestiže u trku. Čim ostvari jedan cilj, već postavlja sledeći, jer je samo u tom nizu ispunjenja i izazova – srećan.

Jarac

Jarčevima je potrebno poštovanje i pažnja – ne samo jedne osobe, porodice, kruga prijatelja. On voli da ima sledbenike, publiku, navijače, one koji u njemu vide primer ili konkurenciju – kada su sve oči uprte u Jarca, on blista od sreće i zadovoljstva.

Vodolija

Vodolija pronalazi smisao u posvećivanju – bila to jedna osoba, posao, grupa ljudi, hobi, dobrotvorni rad, kada daje drugima, ona daje najbolje od sebe i tada je duboko u duši srećna.

Ribe

Ribama je potreban oslonac i stabilnost koju pruža grupa istomišljenika, onih koji su proživeli slična iskustva ili imaju iste ciljeve, grupa za podršku.

Ribe traže razumevanje i podršku kako od porodice tako i od prijatelja, a kada su sigurne da ih imaju, sasvim su zadovoljne.