Astro

Nedelja je: Rakovi su okrenuti porodici, Blizanci žele društvo partnera, Ovnovi provode ispunjen dan samo pod jednim uslovom

Šta kažu astrološke prognoze - Da li će i vama ova nedelja doneti radost i sreću?

02.05.2021. - 06:30h
Za sreću je potrebno dvoje
Za sreću je potrebno dvojefoto: Victoria 1 / Shutterstock

OVAN

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Zato je najbolje da manete na stranu ubeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – stabilnost.

BIK

Ovaj dan odgovara vašoj energiji I donosi vam raspoloženje. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmena mišljenja, dobre priče, a stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

BLIZANCI

Danas vam je potrebno da se posvetite sebi. Prepodne ćete provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

RAK

Ako budete išli na sto strana, verovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa ukućanima i eventualno emotivnim partnerom. Oni vam sada donose dobru energiju I smiruju vas.