Jarčevi danas prave prve korake ka osobi zbog koje im srce bije, Vodolije prihvataju udvaranje, i pred Vagama ljubavni dan

Mnogim znakovima će dan biti ispunjen ljubavlju, ali ima i onih koji bi trebalo da iskoriste neke druge prilike koje se retko pružaju. Pogledajte šta vam zvezde preporučuju - šta vam valja činiti.

Dan za zaljubljivanje, foto: Vladyslav Spivak/Shutterstock
Dan za zaljubljivanje, foto: Vladyslav Spivak/Shutterstock
.

OVAN

Vrlo interesantan dan. Neko vam svojim uticajem ili podrškom može pomoći da dođete do onoga što želite. U kontaktu sa nadređenom osobom možete pokrenuti pitanja koja su vam bitna. Sa voljenom osobom pravite velike planove.

BIK

Iako će vam povremeno biti teško da se usredsredite na obaveze, ovo može biti produktivan i ispunjen dan. Ne dozvolite da vas tvrdoglavost drugih izbacuje iz takta. Neko vam može priznati svoju zainteresovanost. Iznenađeni ste, ali prijatno.

BLIZANCI

Dosta velika količina obaveza, ali i pomoć od strane kolega i saradnika. Danas slobodno možete zatražiti uslugu od strane prijatelja, jer su spremni da vam izađu u susret. Velika strast u kontaktu sa voljenom osobom. Odlično i za nova poznanstva, društvene mreže.

RAK

Na neke situacije danas ne možete uticati, pa jedino možete da se prilagodite okolnostima i drugima. Ono na šta ste se obavezali moraćete da ispoštujete i ispunite. U emotivnim odnosima možete osećati izvesnu vrstu pritiska ili posesivnosti od strane partnera.

Dan za zaljubljivanje, foto: Vladyslav Spivak/Shutterstock
Dan za zaljubljivanje, foto: Vladyslav Spivak/Shutterstock
.

LAV

Kontakti sa poslovnim saradnicima i kolegama su previše teški za vaš ukus, pa ćete gledati, kad god ste u mogućnosti da se sklonite ili okrenete ka svojim prioritetima. Ne izbegavajte da uradite ono što znate da morate. Emotivno – dobar dan za flert i avanturu.

DEVICA

Koliko god neke situacije izgledale zahtevno, a obaveze nagomilano morate krenuti da rešavate stvari jednu po jednu. Videćete i sami da ćete uspeti da obavite ono što ste zamislili. U emotivnim relacijama danas funkcionišete po principu strasti.

VAGA

Jedina stvar na koju biste trebali da obratite pažnju jeste kontakt sa šefovima, kojima ćete morati da se priklonite. Dobre mogućnosti za finansijske prilive, ali i za dogovore koji će se pokazati kao vrlo isplativi. Dan je odličan za ljubav, u svakom smislu.

ŠKORPIJA

Iako će se danas provlačiti i jake emotivne prilike, Škorpije će se u najvećoj meri okrenuti ka poslovnom i finansijskom segmentu. Jednostavno neke stvari ne želite da propustite, i pokazaće se da ste apsolutno bili u pravu. Izvanredne šanse, dogovori i kontakti.

Dan za zaljubljivanje, foto: Vladyslav Spivak/Shutterstock
Dan za zaljubljivanje, foto: Vladyslav Spivak/Shutterstock
.

STRELAC

Poslovni planovi se odvijaju baš onako kako ste vi to zamislili. Očekuje vas puno posla, ali i dovoljno entuzijazma da završite na vreme. Šanse za finansijske prilive su velike. Neko počinje da odgovara na vaša udvaranja. Mogućnosti za poznanstva i preko društvenih mreža.

JARAC

Imate velike planove i danas možete ostvariti deo njih. Snaga vaše ličnosti je trenutno neverovatna, i nemojte pustiti da vam šanse iskliznu iz ruku. Pokrenite se ka onome što želite. Sve više razmišljate o jednoj osobi i danas ćete verovatno napraviti prvi korak.

VODOLIJA

Trudićete se da posvetite pažnju osobama koje ste možda u prethodnom periodu zanemarili. Slede vam interesantni kontakti u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Neko će se pokrenuti prema vama a vi ćete sa zadovoljstvom prihvatiti ovo udvaranje.

RIBE

Još jedan dan koji je u poslovnom segmentu dobar. Možete uraditi mnogo toga po pitanju komunikacije sa poslovnim partnerima. Ugovaranje važnih sastanaka ili dogovor o projektima. Obavezno osobu koja vam se dopada pozovite na sastanak, ili održavajte komunikaciju sa njom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/