Astro

Lavovi danas rade samo ono što žele, Strelčevi bi mogli "dobro da se prodaju", a Ribe da se "opare"

Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za poslednji radni dan u ovoj nedelji?

23.04.2021. - 06:30h
Lavovi danas rade samo ono što žele
Lavovi danas rade samo ono što želefoto: Depositphotos/boggy22

OVAN

Obratite pažnju na kontakt sa autoritetima i šefovima. Ako odigrate pametno, možete promeniti neke odnose u većoj meri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika po vas. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smeši avantura.

BIK

Energija ovog dana vam odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to u svoju korist. Neki put je samo prisustvo voljene osobe dovoljno da se osećate više nego dobro.

BLIZANCI

Neke svoje planove ste uspeli da ostvarite, i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima koji se otvaraju. Dobar dan da kroz komunikaciju sa drugima, pronađete rešenje za neke poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno dobrog raspoloženja.

RAK

Iako ćete danas imati osećaj da igrate kako drugi sviraju, pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste sigurni trenutno pa prihvatite da se prema obavezama postavite onako kako se od vas očekuje. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada.